NVIDIA vydává Game Ready ovladače pro Wolfenstein: Youngblood s podporou právě uvedené GPU GeForce RTX 2080 SUPER

Společnost NVIDIA dnes vydala Game Ready ovladače pro Wolfenstein : Youngblood, které zároveň přinášejí podporu pro dnes na trh uvedenou GPU GeForce RTX 2080 SUPER. Jde také o nejlépe optimalizované ovladače pro Madden NFL 20 a Wolfenstein: Cyberpilot, jež zároveň podporují tři nové monitory kompatibilní s technologií G-SYNC.

Všechny Game Ready ovladače NVIDIA mají certifikaci WHQL. Jsou k dispozici v den vydání nejzásadnějších herních titulů nebo ještě před ním a jejich optimalizace zaručí nejlepší výkon a bezchybný zážitek ze hraní.

 

GeForce RTX 2080 SUPER nyní dostupná

Novinka GeForce RTX 2080 SUPER je nyní dostupná po celém světě, verzi Founders Edition nabízí přímo NVIDIA, další varianty přinesou výrobci ASUS, EVGA, Gainward, Gigabyte, MSI nebo Palit. Geforce RTX 2080 SUPER disponuje pokročilými technologiemi a díky svým hardwarovým specifikacím nabídne špičkové ray-tracingové efekty v těch nejočekávanějších prémiových titulech, mezi něž patří Cyberpunk 2077 nebo Call of Duty: Modern Warfare. Při koupi vybraných modelů GeForce RTX 2080 SUPER i dalších GPU ze série RTX, případně jimi osazených počítačů nebo notebooků, dostanou hráči jako dárek hry Control a Wolfenstein: Youngblood v celkové hodnotě $90.

 

Více monitorů kompatibilních s G-SYNC

NVIDIA také oznámila, že testování a validaci v rámci programu G-SYNC Compatible splnily tři další monitory. Jedná se o modely AOC AG272FCX6, AOC AG272FG3R a HP 24X.

Program G-SYNC Compatible rozšiřuje ekosystém G-SYNC a přináší záruku kvality mezi monitory s podporou Adaptive-Sync. Zároveň má za cíl vzdělávat zákazníky o tom, které obrazovky během hraní poskytují dobrou základní úroveň VRR (variable refresh rate).

Společnost NVIDIA prostřednictvím tohoto programu spolupracuje s OEM výrobci, aby zaručila kvalitní zážitek ze hraní na monitorech s podporou protokolu Adaptive-Sync. Ty, které procesem úspěšně projdou, jsou pak označeny jako „G-SYNC Compatible“.

Kompletní nabídka monitorů G-SYNC Compatible je dostupná zde.

Užitečné odkazy:

Článek o Game Ready ovladačích na GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/wolfenstein-youngblood-game-ready-driver

Informace o uvedení GeForce.com RTX 2080 SUPER na GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/nvidia-geforce-rtx-2080-super-out-now

GeForce.com RTX 2080 SUPER na GeForce.com:

https://www.nvidia.com/cs-cz/geforce/graphics-cards/rtx-2080-super/

G-SYNC Compatible monitory na GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/