Premier League od srpna v T-Mobile televizi

Praha, 5. srpna 2019 – Již rok se zákazníci T-Mobile televize mohou těšit z prémiového fotbalového obsahu  – na programech Digi Sport 1 a 2 mohou sledovat německou Bundesligu, italskou Sérii A či španělskou LaLigu i anglickou pohárovou soutěž FA Cup.

Nyní T-Mobile přichází s radostnou zprávou: od 9. srpna 2019 se nabídka obohatí o zcela nový kanál Premier Sport, jehož hlavním trhákem budou přenosy z anglické Premier League. Zahajovací zápas nové sezóny soutěže Liverpool FC – Norwich City mohou fotbaloví fanoušci sledovat už 9. srpna ve 21 hodin.

Nový kanál Premier Sport bude v České republice dostupný u T-Mobile, DIGI TV a O2 Czech Republic, na Slovensku pak u Slovak Telekomu, DIGI SLOVAKIA a Orange Slovensko. Vlastníkem televizní licence na nový kanál je společnost DIGI SLOVAKIA, s.r.o.

Stovky zápasů tří ostrovních soutěží, všechny informace na jednom místě

V minulé sezóně Premier League bylo možno vysílat maximálně 200 přímých přenosů, nicméně v každém z následujících tří ročníků bude možno odvysílat o 32 zápasů více. Za tři roky jde tedy o téměř 700 přímých přenosů z nejvyšší soutěže. Už v srpnu se diváci mohou těšit na opravdové hity: 

11.08.2019 17:00 Manchester United – Chelsea

17.08.2019 18:00 Manchester City – Tottenham

24.08.2019 18:00 Liverpool – Arsenal

Vedle zápasů přinese Premier Sport řadu dalších pořadů: na 30 magazínů, studia k top zápasům, rozhovory s exkluzivními hosty, pravidelný souhrn sestřihů či nový pořad PL Focus, který v úterý večer přinese ty nejzajímavější aktuality.

Vedle nejvyšší ostrovní soutěže bude nový kanál nabízet i dění z dalších dvou ostrovních soutěží – Skybet Championship a skotské Premiership. Na diváky tak čekají doslova tisíce hodin skvělé fotbalové zábavy.

O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s 6,2 milionu mobilních zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokázalo i poslední srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.