Cinema City letos hlavním mediálním partnerem barevného běžeckého závodu

Barvám Neutečeš – zábavná akce pro všechny běžecké nadšence, kde nejde o rychlost, ale především o to si běh pořádně užít a pobavit se. Jak už sám název závodu napovídá, všichni zúčastnění jsou během trasy zasypáni barvami. Na šestém ročníku participovala jako hlavní mediální partner společnost Cinema City, která v rámci své zóny všechny probíhající závodníky pěkně obarvila na oranžovo. Během doprovodného programu si pak účastníci mohli v tombole vylosovat vstupenku do kina zdarma!

S běžeckými závody jakoby se roztrhl pytel. Běhají se maratony, půlmaratony, charitativní běhy, ale ze žádného neodejdou účastníci obarveni od hlavy až k patě jako z Barvám Neutečeš. Během 5 km totiž na běžce čeká celkem 5 barevných zón, ve kterých se dostanou pod palbu barevného prášku. A běžet či prostě jen jít může opravdu každý, od dětí po seniory, od jednotlivců přes páry až po rodinné klany. Závodí se v Olomouci, Praze, Českých Budějovicích, Ústí nad Labem a Pardubicích.

Společnost Cinema City se šestého ročníku účastnila poprvé a hned jako hlavní mediální partner. Připojila se k běhům v Praze, Ústí nad Labem a v Pardubicích. Tedy k závodům ve městech, kde má Cinema City své pobočky. Jakmile účastníci proběhli černou branou s oranžovým logem, proměnili se v oranžové maskoty, kterým svítily bíle jen zuby. Ale šlo hlavně o zábavu, v další zóně se z nich prášila zase jiná barva. V Praze branou proběhlo 6 542 závodníků, v Ústí 3 089 a v Pardubicích 2 940. Přitom ve městě perníku se akce konala teprve po druhé a pro velký zájem se ani nedostalo na všechny.

Cinema City nabízela všem, kteří zavítali do její zóny, možnost v tombole získat lístky do kina. Ve všech třech městech si tak výherci mohli odměnu užít rovnou na domácím poli.

Další ročník se bude konat zase za rok a již nyní se na něj můžete zaregistrovat na http://www.barvamneuteces.cz/. Cinema City opět plánuje nějaké hodnotné ceny pro všechny běžce, takže určitě s registrací neváhejte.