Deník E15 vydává další číslo magazínu E15 Premium „Jak si užít design“

Magazín se zaměřuje na nynější zlatý věk designu. K jeho rozmachu dopomohly rostoucí ekonomika, zvyšující se mzdy a navíc současný globální trend – návrat ke kvalitě, opravdovosti, k řemeslu a umění. Jako určitá protiváha technologického pokroku a přívalu globalizovaného levného zboží je to přirozený krok.

Představíme vám mimo jiné příběhy nejznámějších tuzemských držitelů designových „Oskarů“ a v magazínu najdete také exkluzivní rozhovory – například se zakladatelem Lasvitu Leonem Jakimičem. I on potvrzuje, že zájem o design mezi lidmi roste. „Už i v Liberci – třeba i díky Lasvitu a jiným firmám – chtějí lidé nejen něco hezkého, ale něco s příběhem, s autorem, chtějí autenticitu. To jsem před deseti lety neviděl,“ říká. A z toho těží firmy. I když je tahounem designové spotřeby stále Asie, český byznys roste ještě rychleji než globální. 

Přiblížíme vám také pohled na vztah designu a umění současného nejznámějšího tuzemského designéra Ronyho Plesla, který mimochodem bude letos v září vystavovat ve slavném londýnském Victoria Albert Museu.

Jak si tedy užít design a nenapálit se? Co, kde, jak a za kolik má cenu kupovat? Jakou hodnotu mají ocenění z designérských soutěží a nakolik se firmám sázka na design vůbec vyplatí? Odpovědi na tyto i další otázky najdete v následujících měsících také ve spoustě dalších článků a rozhovorů týkajících se designu na webu e15.cz a v deníku E15.

Dvouměsíčník E15 Premium vydává redakce deníku E15. Každé číslo je hloubkovou sondou do jednoho aktuálního byznysového segmentu a utváří tak platformu pro odborné diskuze o klíčových tématech. 

Čtenáři magazínu E15 Premium se letos mohou těšit na další tituly věnované inovátorům a vizionářům či na žebříček nejbohatších Čechů.

Časopis je k dostání ve stáncích distributorů Relay a Geco a na webových stránkách www.ikiosek.cz.

CZECH NEWS CENTER a.s. je lídrem na českém mediálním trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje miliony čtenářů tisku a návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC.