Jak spárovat nový HONOR Band 5 s vaším smartphonem?

Stylový fitness náramek, který ocení všichni milovníci tech vychytávek. Můžete si na něm prohlížet své sms zprávy, používat ho klasicky jako hodinky nebo si jeho prostřednictvím kontrolovat svou kondičku. Stačí, když ho propojíte se svým telefonem a o všem budete mít perfektní přehled a data na obou místech. Jak na to?


Začněte stahováním aplikací

Jako první si do svého mobilního telefonu stáhněte aplikace Huawei Wear a Huawei Health, které budete při propojení s náramkem využívat. 

Aplikaci Wear budete potřebovat pro kompletní a pohodovou uživatelskou správu náramku či jiných nositelných zařízení a jejich nastavení. Můžete si zde nastavit třeba měření spánku a srdečního tepu

Naopak aplikaci Health využijete pro kompletní přehled všech naměřených aktivit, jako jsou třeba právě tepová frekvence, počet ušlých kroků nebo výsledky vašeho cvičení. 

HONOR Band 5 funguje jako chytrý náramek, takže umí pracovat také s notifikacemi. Jeho propojení s telefonem tedy rozhodně uvítáte. Upozorní vás na to, že někdo volá, posílá SMS nebo e-mail. Zařídí i příjemný budíček pomocí vibrací. A díky tomu, že ho budete mít během spánku na ruce, prostřednictvím technologie TruSleepTM ráno uvidíte, jak kvalitní a dlouhý váš spánek byl. Pokud kvalita nebyla zrovna nejlepší, nabídne aplikace pár tipů na jeho zlepšení. 

Spárování pomocí Bluetooth

HONOR Band 5 podporuje propojení jak se smartphonem běžícím na Androidu, tak na iOS. Celý proces probíhá jednoduše přes Bluetooth. Až tedy náramek s telefon skrze Bluetooth připojíte, přes aplikaci Wear nastavíte všechno potřebné. 

Čistý a pohodlný design

Tělo náramku je minimalistické a téměř nic neváží, takže ani nebudete vědět, že ho na ruce máte. Baterie vám na jedno nabití vydrží perfektních 14 dní při běžném používání, což je příjemný bonus a o starost méně. HONOR Band 5 koupíte za cenu 999 Kč v klasické černé, výrazně růžové nebo v námořnicky modré barvě.