Dvě myši v jedné. Genesis Xenon 770 je hybridní herní myš s modulární konstrukcí

8. 10. 2019 – Genesis Xenon 770 je hybridní herní myš s modulární konstrukcí, určená pro pokročilé hráče, kteří potřebují výkonnou a precizní zbraň s možností vlastní konfigurace. Unikátní modulární konstrukce umožňuje přizpůsobit myš stylu hry. Díky odnímatelným bočním panelům je možné během několika sekund změnit počet bočních tlačítek, které jsou používány v MMO/RTS, nebo FPS hrách. Vysoce kvalitní materiály, precizní zpracování a odnímatelné bočnice nejsou jediné výhody, které nabízí tato myš.


Dvě myši v jedné
Hybridní konstrukce Genesis Xenon 770 umožňuje přizpůsobit myš hrám MMO, RTS i FPS. Myš má celkem čtyři odnímatelné boční panely, které pomocí silných magnetů umožňují bleskovou změnu herního stylu i přizpůsobení tvaru pravé části myši dle vlastních preferencí. Díky tomuto řešení uživatel získává dvě myši v jedné, což šetří peníze a také čas, při změně na jiný herní žánr. Zdlouhavé odpojování kabelu při změně na jinou myš je minulostí, stačí vyměnit levou bočnici a pokračovat v nerušené zábavě.

Precizní optický snímač a 14 programovatelných tlačítek
Myš Genesis Xenon 770 má vysoce kvalitní optický snímač PAW3327, který poskytuje maximální přesnost a rychlou odezvu v každém herním žánru. Snímač umožňuje nastavení rozlišení DPI v rozmezí od 200 do 10200. Šest oblíbených úrovní DPI lze měnit za chodu pomocí tlačítka DPI. Pokud k tomu přidáme vysoce kvalitní teflonové kluzáky, hráč získá spolehlivou zbraň, která bez odmlouvání splní každý úkol. Myš Xenon 770 má 14 programovatelných tlačítek v režimu MMO/RTS a 8 v režimu FPS s možností přiřazení libovolných funkcí a maker pomocí pokročilého softwaru. Díky vestavěné paměti si myš zapamatuje přiřazené funkce i po připojení k jinému počítači.

Podsvícení RGB s efektem Prismo
RGB podsvícení s efektem Prismo zadní části myši a podsvícení rolovacího kolečka a loga podkresluje její herní charakter a unikátní vzhled. Pomocí softwaru uživatel jednoduše změní barvu z palety RGB, jakož i efekty podsvícení.

Precizní zpracování
Myš Genesis Xenon 770 vyznačuje precizním zpracováním. Použité materiály, komponenty a provedení mají velký vliv na rychlost odezvy a perfektní zamíření na cíl, což přímo ovlivňuje výsledky hráče. Použití kvalitních materiálů a komponent jsou zárukou dlouhé životnosti, důkazem jsou spínače hlavních tlačítek značky Huano s životností 20 milionů kliků.

Dostupnost a cena
Hybridní herní myš Genesis Xenon 770 je dostupná prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců za doporučenou koncovou cenu 998 Kč včetně DPH. 

www: http://genesis-zone.com/en/product/xenon-770-gaming-mouse/

video: https://youtu.be/i6cGJ_3y1Uw

Specifikace
Počet tlačítek: 14 (MMO/RTS režim), 8 (FPS režim)
Počet programovatelných tlačítek: 14 (MMO/RTS režim), 8 (FPS režim)
Snímač: Optický, PAW 3327
Rozlišení: 200 – 10200 DPI
Snímkování:  1000 Hz
Odezva: 1 ms
Maximální rychlost zpracování dat: 8 000 FPS
Maximální zrychlení: 30 G
Rychlost: 220 ips
Konektor: USB 2.0
Délka kabelu: 180 cm
Komunikace: Kabelová
Podporované operační systémy: Windows XP / Vista / 7/8/10, Linux, Android
Další funkce: Plug & Play
Šířka: 69 mm
Výška: 39 mm
Délka: 128 mm
Hmotnost myši (bez kabelu): 110 g
Software: Ano

—————————————————————

Značka GENESIS, výrobce herního vybavení, byla poprvé v Evropě představena v roce 2011. Mezi produkty s touto značkou najdete počítačové myši, klávesnice, headsety a gamepady. GENESIS nabízí produkty všem hráčům, kteří hledají kvalitní výrobky za dostupné ceny. Značka klade důraz na produktový design, který je moderní, respektuje hráčský styl a je přitažlivý i pro náročné hráče počítačových her. Barevné kombinace podtrhují dynamický a profesionální charakter výrobků. Značka nezapomíná také na kvalitu. Produkty jsou vyráběny tak, aby vycházely vstříc požadavkům uživatelů. Použité materiály vysoké kvality a technologické inovace garantují, že produkty GENESIS poskytují hráčům maximální potěšení ze hry.