Firemní SSD disky Kingston získaly status VMware Ready™

SSD disky řady DC500 schváleny pro provozní prostředí s vSAN a vSphere

Praha, Česká republika – 15. října 2019 firemní SSD disky řady DC500 společnosti Kingston Digital Europe Co LLP, která je výrobcem flash paměťových zařízení a pobočkou Kingston Technology Company, získaly certifikaci VMware Ready. Toto označení znamená, že disky Kingston DC500R a DC500M dosáhly po důkladném ověřování nejvyššího stupně kompatibility s produkty společnosti VMware a podporují je provozní prostředí na platformách VMware vSAN a vSphere.

„SSD disky Kingston řady DC500 si vydobyly oprávnění používat logo VMware Ready™, které dokládá, že splnily naše specifické normy interoperability a efektivně spolupracují s cloudovou infrastrukturou VMware. Zákazníci tedy mohou tyto disky s důvěrou nasadit ve svých provozních prostředích a urychlit tak proces vytváření kvalitnějších uživatelských prostředí,“ řekla Kristen Edwards, ředitelka partnerského programu Technology Alliance Partner společnosti VMware.

„Společnost Kingston se snaží vytvářet co nejlepší SSD disky, které disponují nejen vysokým, ale také předvídatelným a stabilním výkonem pro provoz ve firemním prostředí,“ řekl Tony Hollingsbee, obchodní ředitel pro SSD Kingston v regionu EMEA. „Certifikace od společnosti VMware dává zákazníkům jistotu, že mohou používat disky řady DC500 pro aplikace náročné na čtení dat i pro smíšenou provozní zátěž, včetně infrastruktury virtuálních desktopů, provozních databází, webových služeb a analýzy dat.“

Instalace disků DC500R a DC500M na serverech v prostředích s vSAN a vSphere zaručuje vynikající kvalitu služeb (QoS) u všech typů aplikací, včetně virtualizace. Při vývoji SSD disků pro datová centra se pro testování QoS využívá speciálních skriptů vytvořených společností Kingston, které měří rychlost provádění IO operací (IOPS) a latenci při různých velikostech bloků dat a délkách fronty požadavků. Na základě těchto testů se pak funkce disků optimalizují s ohledem na přísná kritéria pro konzistenci parametrů. Modely DC500R a DC500M byly navrženy tak, aby měly nízkou latenci s konzistencí 99,9999 %, vysokou propustnost a předvídatelnou rychlost provádění IO operací. 

Program VMware Ready je součástí partnerského programu Technology Alliance Partner (TAP), který zákazníkům usnadňuje nalezení partnerských produktů certifikovaných pro práci s cloudovou infrastrukturou VMware. Použití ověřených produktů a řešení přispívá k omezení projektových rizik a dosažení úspor nákladů oproti proprietárním řešením. Program VMware TAP sdružuje tisíce členů z celého světa, včetně špičkových technologických partnerů se společným závazkem nabízet nejlepší expertizu a provozní řešení každého specifického požadavku zákazníka.

SSD disky Kingston řady DC500 lze vyhledat v online přehledu na stránkách VMware Solution Exchange (VSX) zde. VMware Solution Exchange je on-line marketingový prostor, kde mohou partneři a vývojáři společnosti VMware publikovat ke stažení rozsáhlý marketingový obsah a software pro své zákazníky.

Více informací najdete na kingston.com.

Informace o společnosti Kingston můžete najít zde: 

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope 

Twitter: https://twitter.com/KingstonTech

Instagram: https://www.instagram.com/kingstontechnology

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston

O společnosti Kingston Digital Europe Co LLP. 

Kingston Digital Europe Co LLP je výrobcem flash paměťových zařízení a pobočkou Kingston Technology Company, největšího světového nezávislého výrobce paměťových produktů. Kingston vyvíjí, vyrábí a dodává paměťové produkty pro stolní počítače, notebooky, servery nebo tiskárny a také flash paměti pro počítače, digitální kamery/fotoaparáty nebo mobilní zařízení. V rámci svojí globální sítě dceřiných firem a poboček má Kingston výrobní zařízení v Kalifornii, na Taiwanu a v Číně a obchodní zástupce ve Spojených státech, v Kanadě, v Evropě, v Rusku, v Turecku, na Ukrajině, v Austrálii, v Indii, na Taiwanu, v Číně a v Latinské Americe. Pro získání dalších informací volejte +44 (0)1932 738888 nebo navštivte www.kingston.com