Nová voděodolná akční kamera FeiyuTech Ricca je v prodeji

Praha, 21. října 2019 – Na český trh přichází nová akční kamera Ricca od společnosti FeiyuTech. Vyniká dílenským zpracováním celohliníkového těla, záznamem v kvalitě 4K i šestiosou stabilizací obrazu. Kamera má bez nutnosti použití ochranného pouzdra třídu krytí IP67 a je tak vhodná i k natáčení pod vodní hladinou. Doporučená cena pro Českou republiku je 6.490,-

2019-10-21 17_45_46-Window.png

Nová akční kamera FeiyuTech Ricca získala za své designové provedení ocenění Red Dot Design. Současně je její celohliníkové tělo s povrchovou úpravou anodickou oxidací extrémně odolné proti oděru a korozi a je ideální do náročných povětrnostních podmínek. Krytí IP67 umožňuje bez dodatečného pouzdra natáčet pod hladinou až 30 minut v hloubce do 1 m.  

V základním režimu 30 framů za vteřinu natáčí kamera v rozlišení až 4K s podporou šestiosé stabilizace. Ve speciálních režimech s rozlišením 1080P pak zvládá i slow motion záběry na 120 framů za vteřinu. Objektiv má širokoúhlý rozsah 155 stupňů a k dispozici je i funkce korekce zkreslení při krátkém ohnisku nebo sedminásobný digitální zoom. Mezi další funkce patří kompenzace protisvětla a optimalizace pro noční záběry. K ovládání a jako přímý hledáček slouží dotykový LCD displej s rozlišením 320 x 480 pixelů o úhlopříčce 2,35 palce. Kameru lze ovládat také mobilním telefonem pomocí aplikace.  

O společnosti FeiyuTech

Společnost Guilin Feiyu Electronic Technology Co., Ltd. byla založena v srpnu 2007 a od té doby se věnuje výzkumu a vývoji nejnovějších technologií pro stabilizaci obrazu. Představuje inovativní výrobky, které jsou inspirací pro milovníky dobrodružství, kterým poskytují nezapomenutelné filmové zážitky. 

Společnost FeiyuTech je lídrem ve výrobě stabilizátorů i díky svému portfoliu technologicky vyspělých produktů, které zahrnuje stabilizátory pohybu pro akční kamery, mobilní telefony i fotoaparáty s širokou škálou příslušenství. 

Během svého působení na trhu zaznamenala společnost několik důležitých vývojových etap, ať už je to pozice prvního výrobce stabilizátorů spolupracujícím se společností Apple nebo vývoj a výroba stabilizátoru G6, představující první vodotěsný stabilizátor, který rozšiřuje outdoorové zážitky.