Deník E15 vydává další číslo magazínu E15 Premium Vizionáři

Vizionáři, inovátoři, vynálezci… Vlivem technologické revoluce se svět extrémně mění, kvalitativně srovnatelně s průmyslovou revolucí, ovšem v rapidním tempu. Kreativní myšlení je modla dneška, firmy a instituce se snaží, aby jim neujel vlak, takže inovace jsou novým náboženstvím. Kdo jsou lidé, kteří nejvíce posunují svět?

Vybrali jsme patnáctku hvězd, mezi něž patří například Steve Jobs, který se svým The iPhone odstartoval mánii chytrých telefonů, či Richard Branson, jenž se svými aerolinkami Virgin přišel s nápadem levného létání. Najdete v něm manžele Gatesovi, Bill jako prvoligový vizionář se svým Microsoftem, ale méně typicky také jeho žena Melinda s inovacemi v oblasti charity. Vizionář z Omahy Warren Buffett jako investiční guru několika dekád. Reed Hastings, jehož jméno možná neznáte, ale jeho dítě Netflix určitě ano. A samozřejmě Elon Musk s příběhem Tesly a sněním o vesmíru.

V magazínu také najdete exkluzivní rozhovor na téma vize a vizionáři s vědcem Ivanem M. Havlem, bratrem prvního porevolučního prezidenta Václava Havla. 

Kdo byli největší vizionáři poslední stovky let, kdo jsou nejinovativnější Češi a kdo ze světových osobností nejvíce

změnil současnost? Odpovědi na tyto i další otázky najdete v následujících měsících také ve spoustě dalších článků a rozhovorů týkajících se vizionářů na webu e15.cz a v deníku E15.

Dvouměsíčník E15 Premium vydává redakce deníku E15. Každé číslo je hloubkovou sondou do jednoho aktuálního byznysového segmentu, a utváří tak platformu pro odborné diskuze o klíčových tématech. 

Čtenáři magazínu E15 Premium se ještě v listopadu mohou těšit na žebříček nejbohatších Čechů.

Časopis je k dostání ve stáncích distributorů Relay a Geco a na webových stránkách www.ikiosek.cz.

CZECH NEWS CENTER a.s. je lídrem na českém mediálním trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje miliony čtenářů tisku a návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC.