Do představenstva Czech Airlines Handling byl zvolen Tomáš Svoboda

Praha, 1. 11. 2019 – Společnost Czech Airlines Handling (CSAH), dceřiná společnost Letiště Praha poskytující služby pozemního odbavení letadel i cestujících, má ve svém vedení nového člena představenstva. Od pátku 1. listopadu 2019 se jím stal Ing. Tomáš Svoboda, který bude ve vedení firmy zodpovídat za oblast pozemního provozu.

Tomáš Svoboda pracoval posledních šest let pro společnost Stock Plzeň-Božkov, s.r.o., na pozici manažera logistiky pro český i slovenských trh. Dříve působil i na dalších postech v oblasti logistiky, například pro společnosti DHL Supply Chain s.r.o., Lekkerland s.r.o. a další. Tomáš je absolventem Vysoké školy dopravy a spojů v Žilině, konkrétně oboru Provoz a ekonomika letecké dopravy. 

Dosavadnímu členu představenstva panu Lukáši Královi ke konci měsíce září uplynul mandát v představenstvu společnosti, ale v CSAH působí nadále na pozici ředitele odbavení letadel.

Nové složení představenstva Czech Airlines Handling od 1. listopadu 2019:

Jiří Jarkovský – předseda
Michal Soukup – místopředseda
Tomáš Svoboda – člen

O společnosti Czech Airlines Handling 

Společnost Czech Airlines Handling, dceřiná společnost Letiště Praha, zajišťuje na Letišti Václava Havla Praha pozemní služby odbavení, tedy odbavení cestujících, letadel, nákladu a pošty pro více než 40 leteckých společností.  Své handlingové služby poskytuje dopravcům v alianci SkyTeam, Star Alliance i cargo dopravcům. V portfoliu služeb společnosti najdete i prodej letenek, provoz kontaktního centra, úklid letadel a pro své zákazníky zajišťuje plnění i dodávky paliva. CSAH zaměstnává aktuálně přes 600 zaměstnanců. 

www.czechairlineshandling.com