Vydání Red Dead Redemption 2 je za dveřmi. Optimalizované Game Ready ovladače jsou k dispozici

PC verze Read Dead Redemption 2 je za rohem a jde mezi hráči o velmi očekávaný titul. Majitelé GPU GeForce mají ode dnešního dne k dispozici Game Ready optimalizované ovladače, díky kterým si budou moci na plno a nerušeně vychutnat nejen dobrodružství na Divokém západě, ale také Need for Speed Heat a Borderlands 3.

Read Dead Redemption 2, jak jste ho ještě neviděli!

Read Dead Redemption 2 pochází, stejně jako jeho předchůdce, z dílny tvůrců Grand Theft Auto V. Přináší dramatický a spletitý příběh o životě v samotném srdci nelítostné Ameriky konce 19. století, v němž se Arthur Morgan a Van der Lindeho gang snaží za každou cenu zvítězit nad zákonem. Hra nabízí rozsáhlý a atmosférický svět, který je základem pro unikátní zážitek z online multiplayeru. PC verze Read Dead Redemption 2 se může pochlubit vylepšeními grafické i technologické stránky.

LG 2019 4K OLED TV jsou nyní G-SYNC Compatible

Společnost NVIDIA nedávno oznámila partnerství s LG, které přinese certifikaci G-SYNC Compatible letošním modelům 4K OLED televizorů s velkou úhlopříčkou ze sérií C9 a E9. Majitelé GeForce díky tomu budou moci hrát i z pohodlí gauče bez trhání, záškubů nebo VSync input lagu. Funkce byla zatím uvedena v Severní Americe s aktuálními Game Ready ovladači a nejnovější verzí firmware pro uvedené televize. Ostatní regiony budou brzy následovat. Blízká spolupráce obou společností také přináší certifikaci G-SYNC Compatible pro letošní 4K OLED televize z řady B9, čímž se počet podporovaných modelů rozrůstá na 7 napříč řadami B9, C9 a E9.

Pokud jsou tedy nainstalovány nejnovější Game Ready ovladače i firmware, stávají se výše uvedené televizory LG prvními na světě oficiálně umožňující majitelům GPU GeForce vychutnat si extrémně plynulý “G-SYNC Compatible” zážitek při hraní na velké obrazovce.

O ovladačích NVIDIA Game Ready

Game Ready ovladače jsou hráčům k dispozici v den vydání většiny hlavních titulů, nebo ještě před ním. Nabízejí optimalizaci pro co nejlepší výkon a ničím nerušený zážitek ze hraní. Všechny NVIDIA Game Ready ovladače nesou certifikaci Microsoft WHQL.

Doporučené odkazy:

Článek o Red Dead Redemption 2 na GeForce.com: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/red-dead-redemption-2-pc-game-ready-driver/

NVIDIA ovladače ke stažení:

https://www.nvidia.com/Download/Find.aspx

Red Dead Redemption 2 doporučené specifikace na GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/red-dead-redemption-2-pc-nvidia-recommended-gpus

LG 2019 4K OLED TV s certifikací G-SYNC Compatible:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/g-sync-compatible-2019-lg-tv-available-now/

Trailer na PC verzi Red Dead Redemption 2: https://youtu.be/Lek7uKV3x1E

Red Dead Redemption 2 na Rockstargames.com:

https://www.rockstargames.com/games/info/reddeadredemption2