4 žhavé tipy na vánoční dárky od Huawei

Vánoční svátky se už blíží, a s tím je spojen také nákup dárků pro vaše nejbližší. Pokud si nechcete s jejich výběrem lámat hlavu, připravili jsme pro vás čtveřici horkých tipů. Tyto technologické novinky od Huawei potěší každého, od aktivního sportovce po milovníka focení.

nova 5T

Nový přírůstek do rodiny stylových smartphonů od Huawei má jméno nova 5T, a zaujme zejména pětinásobným fotoaparátem pro ultra ostré snímky. Kvarteto snímačů s umělou inteligencí na zadní straně se postará o vyladění každého záběru ještě před jeho zachycením, ať už chcete ultra široký záběr z rodinného lyžování nebo detailní makro. Pátý selfie fotoaparát je netradičně umístěn v průstřelu v rohu displeje. Návykové je i rychlé nabíjení SuperCharge. To prostřednictvím konektoru USB-C nabije 50 % kapacity baterie během pouhých 30 minut. Tuto výkonnou novinku si můžete pořídit za 9 999 Kč.

FreeBuds 3

Stylová bezdrátová sluchátka od Huawei jsou ideálním dárkem pro milovníky stylu a kvalitní hudby. Jako první sluchátka tohoto typu totiž přináší inteligentní potlačení okolního hluku a představují tak inovativní řešení přehrávání hudby. Aerodynamický tvar mikrofonu dokáže potlačit nápor větru a snížit jeho hluk tak, aby byly hovory dobře slyšitelné i během větrných dní, běhání, nebo jízdě na kole. Navíc jsou ergonomicky tvarovaná pro maximální komfort a pohodlí. Sluchátka přichází s elegantním pouzdrem, které poskytuje nejen bezpečné úložiště, ale zároveň je také nabíjí, a to až na 20 hodin. Sluchátka Huawei FreeBuds 3 koupíte za 4 799 Kč.

Watch GT 2

Hodinky Watch GT 2 vás namotivují k pohybu i během zimy. Najdete v nich například režim osobního trenéra, který podporuje až 15 sportovních režimů, a to včetně osmi outdoorových a sedmi indoor sportů. Během tréninku hodinky detailně monitorují až 190 typů dat, na základě kterých sami navrhnou zlepšení. Watch GT 2 současně dokáží sledovat také kvalitu spánku v reálném čase nebo monitorovat index stresu. Vše podstatné o svém zdraví, včetně personalizovaných tipů, navíc můžete sledovat v mobilní aplikaci. A dvoutýdenní výdrž baterie na jedno nabití jen těžko hledá konkurenci. Huawei Watch GT 2 jsou v prodeji za cenu 5 999 Kč.

Band 4

Jednoduché a intuitivní ovládání dělá ze sportovního náramku Huawei Band 4 perfektního společníka pro každého aktivního člověka. Pokud chcete zlepšit svůj spánek, jistě oceníte i sledování životních funkcí. Band 4 také monitoruje srdeční frekvenci během celého dne, jednoduše se nabíjí a jeho baterie vydrží až 9 dní. Potěší i možnost vybrat si z více než stovky digitálních ciferníků. Sportovní náramek Band 4 se prodává za 999 Kč.

 – – –

Více informací o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a využívá je třetina světové populace. V roce 2018 se společnost umístila na 2. místě v dodávkách chytrých mobilních telefonů. Patnáct R&D (výzkumných a vývojových) center bylo založeno v USA, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jednou ze tří business divizí společnosti a soustřeďuje se na smartphony, PC a tablety, wearables a cloudové služby apod. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.