BLESK Vánoční jarmark – trhy, které jinde nenajdete

Nejčtenější deník v Česku připravil pro své čtenáře, a nejen pro ně, jedinečný BLESK Vánoční jarmark – trhy, které nemají obdoby! Ve třetím patře slavného obchodního domu Kotva v centru Prahy si mohou návštěvníci užít pohádkový svět, který pro ně Blesk ve spolupráci s více než sto prodejci a kreativními výrobci z celého Česka přichystal. Blesk Vánoční jarmark bude slavnostně zahájen v pátek 29. listopadu a potrvá až do 22. prosince.


BLESK Vánoční jarmark je určen pro všechny, kteří milují Vánoce, sváteční atmosféru, trhy… Ale připadá jim to všude už tak nějak stejné – langoš, klobása, svařák, jeden druh ozdob a nic víc. Na Vánočním jarmarku Blesku tohle nehrozí. Blesk pro všechny návštěvníky přichystal oslavu nejkrásnějších dní v roce nově a jinak. Na Vánočním jarmarku Blesku se rázem ocitnou v pohádkovém světě. Navíc na snadno dostupném místě v centru Prahy, ve 3. patře slavného obchodního domu Kotva.

Jarmark ohromí kvalitními, zajímavými i netradičními dárky. A to ve 25 stáncích, ve kterých se během jarmarku postupně představí více než 100 prodejců z celého Česka. Dárky pro své blízké budou moci návštěvníci koupit od kreativních výrobců a řemeslníků, malých podnikatelů a těch, kteří doma vyrábějí doslova na koleni krásné věci. A co víc – návštěvníci se um lokálních mistrů mohou i naučit – víkendy totiž budou kromě jiného věnované workshopům pro dospělé.

Připraveny budou také vánoční dětské dílničky, divadélko a betlém. To vše v jedinečné atmosféře staročeského jarmarku. Kromě spousty nezapomenutelných zážitků najdou děti v kouzelném městečku také Ježíškovu poštovní schránku! Do ní poputují dopisy, které mohou rodiče společně se svými ratolestmi napsat přímo na místě. Přímo na místě si také mohou pod vánočním stromečkem Blesku vybrat svůj dárek. Každý den jarmarku poběží akce „Dárek za dárek“. Stačí, když návštěvník zakoupí libovolný dárek v minimální hodnotě 100 Kč, Ježíškovy pomocnice dárek společně s ním zabalí a umístí pod vánoční stromek, pod kterým bude schováno i 50 větších a hodnotnějších cen z hračkářství KidTown.cz a spousta dalších překvapení. 

Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma. Vánoční jarmark je otevřen denně od 9.00 do 20.00. Detailní program a přehled workshopů na jarmark.blesk.cz.

CZECH NEWS CENTER a.s. je lídrem na českém mediálním trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje miliony čtenářů tisku a návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC.