Lubomír Och je novým technickým ředitelem společnosti LeasePlan ČR

Novým technickým ředitelem společnosti LeasePlan Česká republika byl jmenován Lubomír Och. Ve funkci vystřídal Petera Škodu, který se v rámci skupiny posouvá na regionální pozici. LeasePlan je celosvětovým hráčem ve správě automobilových flotil, který provozuje přibližně 1,9 milionu vozidel.

Peter Škoda bude v zemích střední Evropy rozvíjet aktivity skupiny LeasePlan na trhu s ojetými automobily prostřednictvím její vlastní celoevropské online platformy CarNext.com. 

Lubomír Och spojil s technickým oddělením české pobočky LeasePlanu takřka celou svou dosavadní profesní dráhu. Nastoupil do něj v roce 2002 jako specialista oprav vozidel. Postupně se vypracoval na pozici procurement managera, kterou zastával posledních osm let.

„Významné změny, kterými prochází celý automobilový průmysl, kladou před nás i před naše dodavatele řadu zcela nových výzev. Mým hlavním úkolem bude zajistit, aby naši klienti měli neustále k dispozici očekávanou kvalitu služeb při provozu svých vozidel. Důležité zároveň je, abychom pomocí nejnovějších technologií dokázali tyto služby nadále modernizovat a rozšiřovat, a tím posouvali správu zákaznických autoparků na ještě vyšší úroveň,“ říká Lubomír Och.

LeasePlan je vedoucí společností na dvou velkých a rostoucích trzích: ve správě nových vozidel, pro kterou používá označení Car-as-a-Service, a v prodeji kvalitních tříletých až čtyřletých ojetých automobilů, které nabízí prostřednictvím své online platformy CarNext.com. LeasePlan v rámci služby Car-as-a-Service nakupuje a financuje nová vozidla pro své zákazníky a poskytuje jim jejich kompletní správu s obvyklou dobou trvání smlouvy tři nebo čtyři roky. CarNext.com je celoevropský digitální platforma pro ojetá vozidla vysoké kvality. Vozy na něj dodává jak LeasePlan ze své evropské flotily, tak další partneři. LeasePlan má přes 55 let zkušeností. V současnosti má ve správě bezmála 1,9 milionu vozidel ve více než 30 zemích. Mise LeasePlanu je zprostředkovat auto kdykoli tak, aby se zákazníci mohli soustředit na svou budoucnost v souladu s firemním sloganem What’s next. LeasePlan Česká republika je součástí skupiny LeasePlan Corporation NV Group. Společnost vznikla v roce 1995 a je předním odborníkem na správu vozových parků v České republice. Více informací na: www.leaseplan.com.