Novým partnerem Direct People se stal Josef Dvořák

(Praha, 13. února) – Inovační firma Direct People rozšířila svůj tým partnerů. Novým partnerem se stal Josef Dvořák, který ve společnosti pracuje již čtyři roky. Pracoval například na projektech pro LMC, Českou spořitelnu, WAG, vydavatelství Economia či IDC CEMA. Poslední rok vedl spolupráci s celosvětově třetím největším výrobcem zdravotnických lůžek, firmou Linet, jejímž výsledkem bylo uvedení dvou nových digitálních produktů na světové trhy – digitální platformy nazvané SafetyMonitor na trhy Evropské unie a v posledním čtvrtletí roku 2019 produktu SafetyPort na americký trh. Josef Dvořák se současně posouvá na pozici Innovation Delivery Director a je nově zodpovědný za výsledky klientských projektů.

„V životě jsou pro mě stěžejní dvě věci – růst a vztahy založené na upřímnosti a pozitivním myšlení. Direct People pro mě ztělesňují obě. Díky neustálé tvorbě nových věcí pro různé klienty v podstatě v jakémkoli odvětví mi práce zde přináší extrémní množství poznání. To mne neustále posouvá, a to jak profesně, tak lidsky. Zároveň je pro mne náš tým druhou rodinou. Nacházím zde zázemí, do kterého se rád vracím, i když něco třeba nejde podle představ (což v inovacích nejde skoro nikdy ?). Proto jsem šťastný, že nám spolupráce funguje a těším se na skvělé věci, které společně dokážeme. Plány jsou opravdu velké,” komentuje svůj posun Josef Dvořák. 

Josef Dvořák v minulosti působil ve společnost Deloitte, kde se v různých rolích podílel na desítkách IT a strategických projektů pro rozmanité klienty. Svou kariéru zahájil ve zpravodajských službách, kde stál za vytvořením sofistikovaného „Google“ pro pracovníky zpravodajských služeb.

O společnosti Direct People

Společnost Direct People založili před deseti lety Michal Kalousek a Petr Šídlo. Po třech letech existence firmy se k nim připojil v roli partnera Ondřej Moravec. Nyní má firma čtyři partnery. Dosud spolupracovala s více než 150 klienty a podílela se na tvorbě více než čtyř desítek produktů a služeb či vytvořila i několik vlastních startupů. Direct People stojí například za aplikací Práce za rohem (LMC) či StoryMe (Albatros) a Levnou tramvajenkou. Krom ČR působí i na dalších trzích střední Evropy a ve svých řadách má více než 50 lidí.