Provozním ředitelem digitální agentury In creative se stal Aleš Skoupý

Brno, 21. února 2020 – Na nově vytvořenou pozici provozního ředitele brněnské digitální agentury In creative nastupuje Aleš Skoupý. Odpovídat bude za každodenní chod celé výrobní složky firmy, její efektivitu a hladké propojení s obchodním oddělením. Potřeba vytvořit pozici provozního ředitele vzešla při dělení činností majitelů agentury Michala Baturko Olberta a Jakuba Horáčka.

Aleš Skoupý pracuje v In creative od roku 2015. Z pozice PPC specialisty se postupně přes post procesního manažera a teamleadera facebookového PPC oddělení vypracoval až do vedení firmy. „V nové funkci budu ještě intenzivněji pokračovat v práci, kterou jsem započal na předchozích pozicích. Především chci zavést efektivní systém řízení, který zajistí zdravý růst firmy a zároveň bude podporovat agilitu a týmovou spolupráci všech specializovaných oddělení,“ přibližuje své plány Aleš Skoupý.

Aleš Skoupý stojí také za iniciací a zavedením silné firemní kultury In creative. Mezi jeho další pracovní úspěchy patří procesní zvládnutí rychle rostoucí firmy a vývoj efektivního nástroje pro řízení kapacit lidských zdrojů. Před nástupem do agentury In creative byl vedoucím realizačního týmu stavební firmy Asiz.

In creative:

Agentura In creative poskytuje svým klientům široké spektrum marketingových služeb. Zaměřuje se především na budování silných značek, analýzy, tvorbu a zvyšování výkonnosti firemních webů a e-shopů, komunikaci na sociálních sítích a poradenství. Na svém novém webu také rozšiřuje svou identitu o roli průvodce a inspirátora v oblasti online marketingu.