Majitelé GeForce budou Game Ready na The Division 2: Warlords of New York, ARK: Genesis a Apex Legends

Nejnovější GeForce Game Ready ovladače přinášejí podporu rozšíření The Division 2: Warlords of New York a také ARK: Genesis Part 1’ pro ARK: Survival Evolved. Ovladače jsou optimalizovány i pro Apex Legends: Season 4.

Trojice G-SYNC kompatibilních monitorů

Program G-SYNC Compatible rozšiřuje ekosystém G-SYNC a přináší do něj konzistenci. Zároveň má za cíl vzdělávat zákazníky o tom, které monitory během hraní poskytují dostatečně kvalitní zážitek z VRR (variable refresh rate).

Nové ovladače rozšiřují tento seznam o modely AOC AG271FZ2, AOC AG271F1G2, a ASUS PG43U, což hráčům přináší širší volbu při výběru optimálního herního monitoru.

V rámci programu G-SYNC Compatible spolupracuje společnost NVIDIA s OEM výrobci za účelem validace monitorů s podporou AdaptiveSync protokolu. Displeje, které touto validací projdou, získají označení “G-SYNC Compatible”. Jejich úplný seznam naleznete zde.

O ovladačích NVIDIA Game Ready

Game Ready ovladače jsou hráčům k dispozici v den vydání většiny hlavních titulů, nebo ještě před ním. Nabízejí optimalizaci pro co nejlepší výkon a ničím nerušený zážitek ze hraní. Všechny NVIDIA Game Ready ovladače nesou certifikaci Microsoft WHQL.

Doporučené odkazy:

Článek o Game Ready ovladačích pro rozšíření The Division 2: Warlords of New York’:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/game-ready-driver-for-division-2-warlords-of-new-york

NVIDIA ovladače ke stažení:

https://www.nvidia.com/Download/Find.aspx

 Seznam G-SYNC Compatible monitorů:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/