SAZKAmobil podává pomocnou ruku svým zákazníkům. Všichni mohou bezplatně volat a posílat SMS

Největší virtuální operátor v ČR vychází v aktuální krizové situaci vstříc svým zákazníkům. Majitelé předplacené karty od SAZKAmobilu mohou od pátečních 17:00 až do konce března zdarma využít neomezené volání a SMS v síti.

Operátor SAZKAmobil se rozhodl usnadnit svým zákazníkům komunikaci v době, kdy je výrazně omezen osobní kontakt z důvodu šíření koronaviru. „Kredit u nás využívá mnoho zákazníků v důchodovém věku, pro které je aktuální situace nejvíce riziková. Věříme, že tímto krokem pomůžeme lidem jednoduše kontaktovat své blízké a rodinu bez nutnosti osobního dobíjení předplacené karty na terminále. Přes internet lze vyřešit i nákup a aktivaci nové SIM karty od SAZKAmobilu, pro kterou následně platí stejné zvýhodnění,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel virtuálního operátora SAZKAmobil. 

Speciální balíček mohou zákazníci aktivovat zdarma prostřednictvím SMS ve tvaru N na číslo 8866, Internetové samoobsluhy, Zákaznické linky (*11) nebo v mobilní aplikaci SAZKAmobil. Další informace jsou k dispozici na stránce www.sazkamobil.cz.

O společnosti SAZKA a.s.

SAZKA a.s. je největší a nejstarší loterijní společnost v České republice s cca 95% tržním podílem na trhu loterií a jiných podobných her. Hlavními loterijními produkty společnosti jsou číselné loterie s nejznámější hrou Sportka. Kromě číselných loterií jsou v produktové nabídce stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Druhým pilířem jsou neloterijní služby, zejména největší mobilní virtuální operátor v České republice SAZKAmobil, dobíjení mobilních telefonů a zprostředkování plateb za služby a zboží nebo prodej vstupenek. Své produkty poskytuje SAZKA a.s. hlavně prostřednictvím unikátní prodejní sítě s více než 7 200 prodejními místy rozmístěnými po celé České republice. SAZKA a.s. je členem nadnárodní investiční skupiny KKCG, působící v 11 zemích na 4 kontinentech. Sazka a.s. je součástí mezinárodního loterního holdingu Sazka Group (patří sem rovněž podíly v řecké loterii OPAP, italském Lotto a rakouských Casinos Austria). Více na www.sazka.cz a www.kkcg.eu.