Sluchátka Momentum True Wireless 2 s aktivním potlačením okolního hluku dorazila na pulty obchodů

Druhá generace nejoceňovanějších plně bezdrátových sluchátek potěší kompaktnějšími rozměry, výdrží až 28 h na jedno nabití a odolností vůči stříkající vodě a potu.

Praha, 26. března 2020 – Společnost Sennheiser zahájila prodej druhé generace bezdrátových sluchátek Momentum True Wireless 2. Nový model se pyšní ještě lepším vyladěním oceňovaného zvukového projevu s frekvenčním rozsahem 5 Hz – 21 kHz. Fanoušci se tak mohou těšit na naprosto kontrolovaný ohromující bas, čitelné střední pásmo a křišťálové výšky. Nechybí ani podpora hlasových asistentů, které tak uživatelé ovládnou, aniž by museli smartphone vyndat z kapsy.

Integrovaný ekvalizér, který je možné nastavit prostřednictvím aplikace pro smartphony se systémem Android i iOS, umožní doladit zvukový charakter přesně dle preferencí uživatele. Pro přenos oblíbené hudby do sluchátek poslouží technologie Bluetooth 5.1 s podporou kodeků aptX i AAC, s jejichž pomocí se k uším posluchače dostane každý detail nahrávky. 

Novinkou je technologie aktivního potlačení okolního hluku. Ta umožní ničím nerušený poslech v rušné městské dopravě i na dlouhých cestách letadlem. Ty již nikdy nebudou problém díky výdrži až 28 h na jedno nabití, kdy samotná sluchátka poskytnou 7h nepřerušený poslech. Navzdory prodloužené výdrži se podařilo snížit nejen rozměry, ale i hmotnost sluchátek, která jsou tak ještě pohodlnější než dřív. Odolnost vůči potu a stříkající vodě dle certifikace IPX4 ocení nejen sportovci. Potěšující je i možnost upravit schéma ovládání pomocí dotykových ploch na sluchátcích.

Cena a dostupnost

Plně bezdrátová sluchátka Sennheiser Momentum True Wireless 2 v černé barvě získají milovníci špičkového zvuku za cenu 7 990 Kč v e-shopu pantershop.cz a u vybraných partnerů již nyní. O dostupnosti světlé varianty budeme informovat.

Přednes bez kompromisů a drátů

Již první generace sluchátek Sennheiser Momentum True Wireless v sobě spojila moderní technologie a hluboké znalosti v oblasti akustiky a konstrukce sluchátkových měničů. Momentum True Wireless 2 jdou ale ještě dál. Jejich 7mm membrány zajišťují křišťálově čistou reprodukci s frekvenčním rozsahem 5 Hz – 21 kHz. Inženýrům německého výrobce se navíc podařilo ještě lépe vyladit celé frekvenční pásmo, které je ještě čitelnější a vyrovnanější. Aby se neztratil žádný detail, ani při přenosu hudby z mobilního telefonu, disponují sluchátka technologií Bluetooth 5.1 a kodeky aptX i AAC. 

Funkce aktivního potlačení okolního hluku dá navíc utichnout leteckým motorům a ruchu velkoměsta, díky čemuž posluchači uslyší snadno i ty nejtišší pasáže hudby, aniž by museli nezdravě zvyšovat hlasitost poslechu. Specifické požadavky na ladění sluchátek pak snadno uspokojí vestavěný ekvalizér, který uživatelé nastaví pomocí chytrého telefonu.

Odolnost pro sportovce a design který nadchne

Sennheiser Momentum True Wireless ocení skutečně každý. Jejich elegantní vzhled a minimalistická konstrukce z nich činí vhodný doplněk pro každou situaci. Díky funkci Transparent hearing není třeba zbytečné vyjímání sluchátek z uší například pro krátký rozhovor se stevardem v letadle, nebo při placení v obchodě. Praktická bude i pro sportovce, kterým umožní slyšet své okolí a hudbu zároveň, čímž zvýší jejich bezpečnost. Potěší je i odolnost proti potu a stříkající vodě, kterou dokládá certifikace IPX4.

Luxusní výdrž pro celodenní poslech

Ačkoliv jsou sluchátka menší a pohodlnější, tak v sobě ukrývají dostatek energie pro 7 hodin nepřetržitého poslechu. Dalších 21 hodin se pak ukrývá v elegantním pevném pouzdru s nabíjecím konektorem USB – C a podporou nabíječek s technologií Power Delivery. O jeho dobití se tak postarají nejen adaptéry mobilních telefonů, ale také nabíječky moderních notebooků. Problémy s nedostatkem energie jsou tak minulostí a v případě, že by se sluchátka přece jen vybila, jsou během 10 minut nabíjení připravena na dalších 90 minut poslechu. Plné nabití pak uživatelé zvládnou během 1,5 h a postačí i na absolvování těch nejdelších leteckých spojů bez nutnosti vyhledat zdroj energie.

O společnosti Sennheiser

Sennheiser staví na 75 letech zkušeností, které se v rodinné společnosti předávají již od roku 1945. Řadí se mezi přední výrobce sluchátek, mikrofonů i bezdrátových přenosových systémů. Nyní společnost působí ve více než 50 zemích světa a provozuje vlastní výrobní závody v Německu, Irsku a USA. Od roku 2013 společnost řídí Daniel Sennheiser a Dr. Andreas Senheiser, kteří jsou již třetí generací rodiny zapálené pro dokonalý zvuk.