Grafton posiluje v náboru cizinců a v Business Services

Personální agentura Grafton Recruitment rozšířila svůj tým o dvě posily. Pavel Srdínko se stal vedoucím pražské pobočky Business Services a Vlastimil Václavík nastoupil jako manažer pro nábor cizinců.

Novým vedoucím pražské pobočky Business Services se v personální agentuře Grafton Recruitment stal Pavel Srdínko (29). Jeho cílem je stabilizovat pobočku v nejisté době a posílit rozvoj obchodních aktivit. Přichází ze společnosti Trenkwalder, kde vedl obchodní oddělení v Praze a v dalších regionech pomáhal s akvizicemi nových klientů.

Je celoživotní sportovec, jeho největším koníčkem je hokej, kterým se několik let živil. Baví ho cestování, především historická centra evropských měst. Občas si rád přečte životopisy zajímavých osobností.

Manažerem pro nábor cizinců se v personální agentuře Grafton Recruitment nově stal Vlastimil Václavík (38). Má dlouholeté zkušenosti z FMCG sektoru, naposledy pracoval ve společnosti Trenkwalder jako vedoucí pobočky. Během kariéry se vždy věnoval obchodu a zákaznickému servisu, studoval ekonomii na Západočeské univerzitě v Plzni a BIVŠ.

Ve volném čase se věnuje především rodině, v zimě působí také jako instruktor lyžování a snowboardu. V létě tráví čas s dětmi na řece, popřípadě jezdí na kole. Když mu zbyde čas, rád vaří nebo přestavuje dům. 

O Grafton Recruitment Czech Republic
Grafton Recruitment, s.r.o. byla založena v roce 1994 a v současné době je zastoupena 14 pobočkami po celé ČR: v Praze, Brně, Jihlavě, Ostravě, Ústí nad Labem, Českých Budějovicích, Plzni, Zlíně, Liberci, Olomouci, Hradci Králové a Kolíně. Grafton Recruitment nabízí efektivní řešení v otázkách náboru, ať už se jedná o jednorázové vyhledání zaměstnance nebo velkoobjemové nábory pro soukromý i veřejný sektor. Specializuje se dále na agenturní zaměstnávání formou dočasného přidělování. Připravuje také na míru řešení outsourcingu nebo kompletní zajištění servisu náboru řízením celého procesu jako hlavní dodavatel. Patří rovněž mezi přední poskytovatele outplacementových služeb a poradenství nebo výběru zaměstnanců pomocí assessment center, speciálních testů a dodatečně nabízí poradenský servis v oblasti lidských zdrojů. Grafton Recruitment je součástí GiGroup. Více na www.grafton.cz.