Internetová televize Telly přidala čtyři stanice v HD

Počet HD programů v nabídce se zvýšil na 77

Zákazníkům Telly, kteří sledují televizi přes internet, se od 25. května navýšil počet kanálů v HD rozlišení. Tři stanice, které byly dosud vysílány v SD rozlišení, operátor Telly nahradil verzemi v HD. V Malém balíčku jde o regionální verzi vysílání ČT 1 JM HD. Ve Středním balíčku se na HD proměnil program CS Film HD/CS Horror HD. Ve Velkém balíčku se do vysoké kvality posunul oblíbený program věnovaný vědě a technice Discovery Science HD. Celkovou nabídku Telly pak nově rozšířila ČT 1 SM HD, druhá regionální verze ČT s vysíláním Událostí v regionech ze severomoravského kraje. 

Změna se zákazníkům internetové televize Telly provede automaticky bez nutnosti zásahu ze strany zákazníků. Počet stanic vysílaných na Telly v HD se tímto krokem navýšil na 77. Celkem nabízí Telly přes internet 132 stanic. Nabídky satelitní televize Telly se aktuální změna netýká, v její nabídce zůstává nadále 100 stanic z toho 44 vysílaných v HD kvalitě.

O Telly s. r. o.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.