Společnost InfoConsulting rozšiřuje partnerství s IFS a míří do Finska

Společnost InfoConsulting, která je dlouholetým implementačním partnerem švédské společnosti IFS nově rozšíří svou působnost do severských zemí otevřením své pobočky ve Finsku v létě roku 2020. Hlavním cílem je posílení postavení obou společností na finském trhu s pomocí mezinárodních zkušeností a agilních vlastností, které nabízí produkt IFS Applications.

InfoConsulting má centrálu ve Varšavě a zaměstnává více než 200 lidí ve střední a východní Evropě. Nabízí svým zákazníkům širokou škálu poradenských služeb v oblasti IT. Mezi hlavní činnosti patří prodej, implementace a následná podpora ERP systému IFS Applications. K partnerské síti IFS se připojil již v roce 2008 a disponuje bohatými zkušenostmi s implementací jak v lokálním, tak ale i v mezinárodním prostředí v nadnárodních společnostech po celém světě. V České republice i na Slovensku působí ve výsadní roli hlavního partnera společnosti IFS, který reprezentuje tuto značku na lokálních trzích a organizuje ostatní partnery, kteří zde působí. 

“Jsme opravdu nadšeni, že jsme schopni posílit naše postavení expanzí do severských zemí pomocí agilního řešení IFS Applications, které se řadí mezi naprostou špičku na trhu. Tím, že rozšíříme naše aktivity do Finska, budeme mít více příležitostí nabízet své odborné znalosti a zkušenosti společnostem, které působí v severských zemích, střední a východní Evropě,” uvedl Miroslaw Kaminski, generální ředitel, InfoConsulting.

“IFS ve Finsku se nyní nachází v procesu vytváření partnerské sítě, takže je skvělé, že stávající a dlouholetý partner chce do Finska přenést své odborné znalosti, a tím rozšířit povědomí o značce IFS.  Rozšíření našeho partnerství se společností InfoConsulting je součástí růstové strategie IFS a velice vítáme, že se naše partnerská síť na finském trhu rozšiřuje na stejnou úroveň jako v ostatních severských zemích,” uvedl Jari Knuutila, Channel Sales Manager, IFS Nordics.

O společnosti InfoConsulting Czech

InfoConsulting Czech poskytuje komplexní dodávky špičkového švédského ERP systému IFS Applications. Od implementace systému přes jeho špičkovou podporu až po kontinuální rozvoj podle potřeb zákazníka. Společnost vznikla v roce 2000 jako přímé zastoupení IFS v České republice pod názvem IFS Czech. Od roku 2019 působí na trhu jako hlavní partner společnosti IFS v České republice pod názvem InfoConsulting Czech. Do skupiny InfoConsulting spadá také polská, slovenská a maďarská pobočka. Společnost InfoConsulting si zakládá na své schopnosti růst a rozšiřovat se v souladu s vývojem požadavků svých zákazníků. Její zkušenosti, pokročilé znalosti informačních technologií a hluboké porozumění současnému komplexnímu trhu podnikových aplikací zajišťují, že je lídrem na trhu v oblasti podnikových analýz, návrhu řešení a implementace.