Novinky o Xbox Game Passu Ultimate: země určené ke startu cloudového hraní, přírůstky do herní knihovny, nové příslušenství a dalš

Kareem Choudhry, viceprezident Microsoftu odpovědný za Project xCloud, dnes zveřejnil blog oznamující další podrobnosti o cloudovém hraní, které bude bez jakýchkoli dalších poplatků dostupné prostřednictvím předplatného Xbox Game Pass Ultimate už letos v září. Zpřístupnění cloudového hraní v Xbox Game Passu Ultimate je součástí pokračujícího úsilí Xboxu zaměřit vše na hráče a zbavit hraní bariér. Game Pass lidem pomáhá objevovat a hrát skvělé tituly a společně se u nich bavit na vícero typech zařízení.

Z dnešních novinek, uveřejněných v celé šíři zde, vybíráme:

  • Další podrobnosti o beta programu cloudového hraní, který rozšíří Xbox Game Pass Ultimate bez jakýchkoli dalších poplatků od 15. 9. 2020.
  • Seznam všech 22 zemí určených pro jeho premiéru, a to včetně Česka a Slovenska.
  • První přehled více než 100 titulů, které budou od 15. září pro cloudové hraní dostupné – nechybí zde třeba „Destiny 2“, „Yakuza Kiwami 2“, „Grounded“ a další.
  • V rámci partnerské spolupráce se společnostmi Samsung, Razer, PowerA, 8BitDo a NACON nabídneme ke cloudovému hraní skvělé doplňky. Další informace o zcela novém příslušenství speciálně navrženém pro cloudové hraní najdete v samostatném příspěvku na blogu Xbox Wire.

Hráči si mohou vyzkoušet první měsíc předplatného Xbox Game Pass Ultimate jen za 25,90 Kč / 1 €. Kromě novinky v podobě cloudového hraní Xbox Game Pass Ultimate dále zahrnuje přístup k více než 100 vysoce kvalitních her jak pro konzole, tak PC, exkluzivní členské slevy, akce a perky, stejně jako členství Xbox Live Gold umožňující hraní s přáteli napříč různými zařízeními.

 Společnost Samsung oznámí další novinky ohledně spolupráce s Xboxem v rámci streamu Samsung Unpacked, který startuje zítra, 5. srpna od 16:00 našeho času.