Nový neoficiální 3D trailer ke hře World of Warcraft od Radima Zeifarta bude mít premiéru již tuto sobotu 8. srpna

Praha, Česká republika, 7. srpna 2020 V sobotu 8. srpna 2020 (ve večerních hodinách CET) se fanouškovská komunita kultovní online hry World of Warcraft (WoW) od amerického herního studia Blizzard Entertainment po celém světě dočká dalšího neoficiálního 3D traileru ke hře, jehož autorem je Radim Zeifart, který je jedním z členů týmu pražské kreativní produkce NICE!, ve které má na starosti reklamní vizuální efekty (VFX), 3D animace a CGI, a ve volném čase se jako fanoušek WoW zabývá právě tvorbou neoficiálních 3D trailerů na WoW.

„World of Warcraft je jedna z nejúspěšnějších online her na světě a i já jsem kdysi propadl jejímu kouzlu. Po létech hraní, jsem začal experimentovat s různými programy, které umožňovaly extrahovat 3D modely přímo ze hry a používat je na tvorbu videí. Od té chvíle uplynulo 11 let a za tu dobu jsem vytvořil mnoho trailerů a s každým jsem zlepšoval svoje metody a učil se novým věcem. Trailer, který v sobotu vydám, je zatím mým největším projektem – celkem 10 měsíců tvorby. Jeho vydání je velmi relevantní, protože obsah traileru popisuje události, na které se mnoho hráčů po celém světě v současné době těší,“ říká k chystané premiéře videa Radim Zeifart. 

Dá se očekávat, že minimálně v herní komunitě WoW po celém světě půjde o velkou fanouškovskou událost, tak jako v případě Radimových předchozích trailerů a zejména zatím nejúspěšnějšího youtube videa Naxxramas Trailer 2017, které během 3 dnů od vydání nasbíralo přes 630 tisíc zhlédnutí a k dnešnímu dni má na svém kontě již přes 3,4 mil. zhlédnutí a tisíce pochvalných komentářů od fanoušků WoW z celého světa. V „amatérských“ podmínkách se tak Radimovi podařilo vytvořit unikátní video, které je kvalitativně možná i lepší než 3D trailery od samotné společnosti Blizzard Entertainment a jejího profesionálního týmu se stamilionovými rozpočty.

YTB kanál Radima Zeifarta, na kterém bude mít nový 3D trailer premiéru (8. srpna ve večerních hodinách CET) – https://www.youtube.com/user/Hurricane046 

————————-

NICE! 

NICE! je pražská kreativní produkční agentura se specializací na virtuální výrobu a VFX, která produkuje sociální videa, videonahrávky, dokumentární filmy, televizní a kino kampaně, případové studie, focení, 2D a 3D animace, tutoriály a demo videa. Mezi její klienty a práce patří např. SYMBIO, Mark BBDO, Blueberry, ACO, KPMG a další.

https://www.nice.film/

https://www.youtube.com/channel/UCVJpg9Qs4UJrwAN3DvzEx_A

https://www.instagram.com/nice.film_prague/

https://www.facebook.com/nicefilmprague/