Huawei Petal Search vám otevře dveře k milionům aplikací

Svět mobilních aplikací od Huawei je plný nových funkcí, zábavy, vzdělávání, nákupů, komunikačních nástrojů nebo her – aplikace Huawei nabízí netušené možnosti a Petal Search vám k nim dává přístup. Nový nástroj nabízí způsob jak snadno a rychle vyhledávat obrázky, aplikace nebo zprávy, a to přímo z domovské obrazovky vašeho chytrého telefonu – navíc bez kompromisů v oblasti bezpečnosti vašich osobních dat.

Nové aplikace na dosah ruky

Tržiště aplikací pro zařízení Huawei AppGallery nabízí mobilní aplikace v 18 kategoriích, které pokrývají potřeby všech skupin uživatelů – od zábavy, přes vzdělávání, až po aplikace pro podnikání. V porovnání s AppGallery, což je tradiční obchod s aplikacemi, nabízí Petal Search svým uživatelů možnost mnohem snazšího vyhledávání veškerého webového obsahu a aplikací do zařízení s mobilními službami Huawei (HMS) na jednom místě.

AppGallery je skvělým místem, kde můžete hledat vaše nové oblíbené aplikace a hry. Prohlédněte si nabídku a užívejte si nejen exkluzivní obsah, ale také speciální akce pro nově příchozí, soutěže a odměny určené výhradně pro uživatele AppGallery. Ať už trávíte svůj volný čas hraním, cvičením, nakupováním nebo i jinak, v aplikačním obchodu Huawei najdete vyžití přímo pro vás. Nákupy vyřídíte na Amazonu nebo na Alze, zahrát si můžete Fortnite, Asphalt 9 nebo World of Tanks. A to je jen začátek. 

Petal Search podporuje více než 40 jazyků (včetně češtiny) a je dostupný ve 45 zemích světa a společnost Huawei plánuje rozšířit tuto aplikaci také do dalších zemí. Nástroj na vyhledávání bude součástí softwarového vybavení chytrých telefonů Huawei řady P40, konkrétně na P40 Pro, P40 a P40 lite a pro stávající uživatele ke stažení prostřednictvím AppGallery pod názvem Petal Search – Find Apps.

Důraz na bezpečnost

Společnost Huawei poskytuje nejvyšší míru bezpečnosti vašich osobních údajů při vyhledávání zajímavého obsahu nebo i při každodenním používání. Ukážeme vám jak. HMS má šest regionálních centrál a 15 datacenter po celém světě – dokáže tak splnit lokální legislativní požadavky a data ukládají v místě kam daný uživatel geograficky spadá. Citlivé osobní údaje jsou zpracovávány lokálně v zařízení a uživatelé Huawei mají úplnou kontrolu nad svými osobními údaji.

Bezpečnostní prvky v AppGallery

V souvislosti s bezpečností je také třeba zmínit, že AppGallery má vlastní bezpečnostní systém, který ověřuje vývojáře v reálném čase, ve čtyřech krocích reviduje nahrané aplikace, poskytuje ochranu při stažení a instalaci a také preventivní systémy pro bezpečnost provozu aplikací. Všechny aplikace před zveřejněním v AppGallery prochází důkladnou kontrolou. Ověřuje se soukromí, kontrolují se slabá bezpečnostní místa, probíhá detekce nežádoucího chování a také manuální kontrola skutečného jména vývojáře.

AppGallery od Huawei navíc na celém světě zavedla systém kontroly věku u aplikací. Jak je tento systém navázaný na tématiku bezpečnosti? Blokuje totiž nevhodný obsah podle nastavení uživatele, aby nezletilí měli k dispozici pouze vhodné a bezpečné aplikace.

Nejvyšší standardy bezpečnosti

Jak funguje ochrana osobních údajů při vyhledávání obsahu a mobilních aplikací? Nová aplikace vyhledávače Petal Search od Huawei spojuje nejlepší prvky hardwarového zabezpečení a technologií s bezpečnostními standardy předních evropských vyhledávačů zaměřených na bezpečnost.

Petal Search vždy uvádí zdroj výsledků vyhledávání a dává uživatelům transparetně všechny informace o dostupných aplikacích a obsahu. AppGallery je navíc plně integrována do vyhledávání, takže aplikace dostupné v tomto obchodě se v novém nástroji zobrazí mezi prvními výsledky vyhledávání.

Tento nový nástroj pro vyhledávání znovu dokazuje, že pohodlí a bezpečnost se v podání společnosti Huawei nevylučují.

Další informace o aplikaci Petal Search – Find Apps najdete zde.

Informace o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 32letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.