Samsung představuje model Galaxy M31s, nejnovější přírůstek do řady Galaxy M

Zájemci se mohou těšit na skvělou čtveřici fotoaparátů, vynikající displej Infinity-O a výkonnou baterii s kapacitou 6000 mAh, která s přehledem vydrží celý den

Praha, Česká republika – 14. srpna 2020 – Společnost Samsung Electronics představuje nový chytrý telefon Galaxy M31s. Jeho hlavními přednostmi jsou multifunkční fotoaparát se čtyřmi moduly, Full HD+ displej Infinity-O nebo výkonná baterie s kapacitou 6000 mAh. Nový model M31s přináší spoustu nových inovací. Novinka bude v České republice k dispozici ode dneška u vybraných prodejců elektroniky za doporučenou maloobchodní cenu 8 999 Kč. K dostání bude v černé a modré barvě.

Infinity-O displej: více prostoru na sledování a hraní 

Na skvělém 6,5palcovém infinity-O displeji, který vyplní obraz celou plochu od kraje ke kraji, můžete sledovat všechno, co máte rádi. Technologie Super AMOLED FHD+ zajistí živé barvy, které vás pohltí ať už koukáte na film, nebo hrajete hry. 

Skvělý fotoaparát za jakýchkoli podmínek

Samsung Galaxy M31s je vybaven vynikajícím fotoaparátem s rozlišením 64 megapixelů, takže se můžete těšit na špičkové snímky a videozáznamy. To platí i při neočekávaných momentech. Nový telefon má ultra širokoúhlý fotografický modul má rozlišení 12 Mpix a úhel záběru 123 stupňů, aby se toho do záběru vešlo co nejvíce. Při focení detailních snímků jistě oceníte makrofotoaparát s rozlišením 5 Mpix. Čtvrtým modulem je fotoaparát určený pro práci s hloubkou ostrosti, který má také rozlišení 5 MPix. Díky němu z pozadí zmizí nevyžádaný šum a hlavní objekt krásně vynikne. Přední fotoaparát s rozlišením 32 Mpix vás nasvítí v novém světle. Dokonce i selfie snímky vypadají jako od profesionálního fotografa. 

Baterie, která vás podrží 

Ať už budete dělat na telefonu cokoliv, baterie s vysokou kapacitou 6000 mAh vás nenechá na holičkách. Můžete streamovat, sdílet videa a fotografie, sledovat oblíbené filmy nebo hrát hry naprosto bez obav. Pokud telefon musíte nabít, stačí připojit rychlonabíječku s výkonem 25 W – po půlhodině dobíjení přístroj bez potíží vydrží celý den. 

Dostatečný výkon pro náročné hry

Samsung Galaxy M31s má dostatek výkonu i na hraní náročných her – ve výbavě najdete vyspělý osmijádrový procesor a paměť 6 GB RAM. Vnitřní úložný prostor nabízí 128 GB, pomocí paměťové karty ho lze rozšířit až na 512 GB. Máte tedy spoustu prostoru pro stahování.

Bezpečnost na prvním místě

O bezpečí vašich dat se stará pokročilá technologie Samsung Knox, která spolehlivě přístroj chrání od prvního zapnutí. Čtečka otisků prstů na boku telefonu zajistí, že telefon neodemkne nikdo jiný, jen právoplatný majitel. Do výbavy patří i pohodlný a bezpečný platební systém Samsung Pay. 

Technické specifikace 

Galaxy M31s
Displej [1] 6,5“ rozlišení FHD+ (1080 x 2400) 

technologie SUPER AMOLED

typ Infinity-O

Fotoaparát  [Zadní]

Širokoúhlý: 64 MPix (f1,8)

Ultraširoký: 12 MPix (f2,2)

Pro malou hloubku ostrosti: 5 MPix (f2,4)

Makro: 5 MPix (f2,4)

[Přední]

32 MPix, (f2,2)

Rozměry  158,5 x 73,6 x 9,3 mm, 203 g
Procesor  Osmijádrový Exynos 9611
Paměť[2] RAM: 6 GB

ROM: 128 GB

Paměťová karta microSD až 512 GB

Baterie[3] 6000 mAh (typická kapacita)

Rychlodobíjení 25 W 

Biometrické funkce  Čtečka otisků prstů na boku 
Barevné varianty[4] Černá

Modrá

Další informace o modelu Samsung Galaxy M31s najdete ZDE.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými převratnými myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení, digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.