Nordic Telecom představil podzimní nabídku. Noví zákazníci první půlrok výrazně ušetří

Praha, 2. 9. 2020 – Telekomunikační operátor Nordic Telecom začal nabízet svůj fixní internet a Nordic TV za výhodnější ceny. Od 1. září do 15. listopadu mohou noví zákazníci využít akci „Připravte se na další vlnu“, díky níž ušetří za balíček obsahující Nordic 5G internet a Nordic TV až 350 Kč měsíčně po dobu půl roku. Samostatné zvýhodněné nabídky připravil Nordic Telecom také pro své internetové tarify a televizi.

Každý nový zákazník Nordic Telecomu, který si v období od 1. září do 15. listopadu objedná služby pevného internetu, získává automaticky slevu 200 Kč měsíčně na půl roku. Akce se vztahuje na všechny technologie připojení fixního internetu (5G ready, optika, LAN i Wi-Fi). V případě internetového připojení přes technologii DSL dostanou noví zákazníci na stejnou dobu slevu 100 Kč z měsíčního paušálu. Na slevu 100 Kč po dobu šesti měsíců mají nárok také noví zákazníci obou tarifů služby Nordic TV.

Jestliže si zákazník objedná kompletní balíček služeb od Nordic Telecomu, tedy pevný internet + Nordic TV, získá nejen slevu 300 Kč (200 Kč internet + 100 Kč TV) měsíčně na půl roku, ale navíc dostane automaticky i trvalou slevu 50 Kč na Nordic TV.

Např. při objednávce balíčku služeb Nordic 5G 100 + Nordic TV HD (s pronájmem set-top boxu a zařízení Nordic 5G), může nový zákazník ušetřit za půl roku celkem 2100 korun.

Přehled tarifů fixního internetu od Nordic Telecomu a také informace o promoakci „Připravte se na další vlnu“ najdete na www.nordictelecom.cz.

Nordic Telecom je telekomunikační operátor s vlastními sítěmi v pásmech 3,7 GHz a 420 MHz a napříč skupinou obsluhuje více než sto tisíc zákazníků. V aukci pásma 3,7 GHz získal jako jediný účastník dva bloky spektra. Na nich staví a jako první spustil moderní 5G síť, která nabízí kvalitní pevné vysokorychlostní internetové připojení vzduchem. V budoucnu tato síť umožní i superrychlé 5G datové mobilní přenosy. V pásmu 420 MHz buduje vlastní LTE síť pro kritickou komunikaci. Současně, prostřednictvím partnerských sítí, působí jako plnohodnotný virtuální mobilní operátor. Společnost je součástí investiční skupiny Nordic Investors, jejím minoritním akcionářem je J&T Private Equity Group.

www.nordictelecom.cz