V Lidlu nakoupíte jednodušeji a lépe

Lidl odstartoval novou reklamní kampaň. Oslovuje zákazníky, kteří chtějí nakupovat rychle, komfortně a lépe. 

Cílem kampaně je ukázat, že rychlý nákup může být komfortní a zároveň ve vysoké kvalitě a za skvělou cenu, pro což jsou tím pravým místem právě prodejny Lidl. „U zákazníků především v posledních měsících pozorujeme, že stále častěji preferují rychlé nakupování bez zbytečného čekání. To se ovšem v našich prodejnách nevylučuje s nákupem kvalitních produktů za skvělé ceny,“ upřesnil Michal Farník, jednatel společnosti Lidl.

K rychlému nákupu přispívá také přehledné označení jednotlivých úseků s potravinami, které jsou pravidelně doplňovány, nespornou výhodou nákupu v Lidlu je také průběžné otevírání pokladen tak, aby se netvořily zbytečné fronty. „Lidl tak myslí na své zákazníky, kteří nákupem nechtějí ztrácet celý den,“ uzavírá Michal Farník. 

Kampaň bude probíhat čtyři týdny na více kanálech – v letáku, prostřednictvím TV spotu i spotu na Youtube.

O společnosti Lidl

Společnost Lidl otevřela prvních 14 prodejen v České republice v červnu 2003. V průběhu jejího působení na českém trhu rozšířila obchodní síť na 261 prodejen. Blízkost prodejen k zákazníkům a jednoduchost prodeje jsou základem úspěchu společnosti. Prodejny Lidl jsou specifické svou vysokou funkčností, účelovostí, příjemným a čistým prostředím. Jasné a přehledné rozdělení jednotlivých uliček umožňuje zákazníkovi rychlou a jednoduchou orientaci. Filosofie prodeje společnosti Lidl je založena na vlastních produktech prodávaných pod vlastními značkami. Veškerý sortiment zboží podléhá neustále přísné kontrole kvality a pouze dodavatelé, kteří tyto vysoké normy kvality splňují, mohou své zboží do Lidlu dodávat. Důležitou zárukou čerstvosti všech potravin je krátká dodací cesta a okamžitá překládka zboží. Společnost Lidl pro své zákazníky připravuje pravidelné tematické týdny. Kromě potravinářského sortimentu jsou v rámci těchto akcí nabízeny také potřeby pro domácnost, kancelář, sport, zábavu nebo kutilství. 

Více informací naleznete na: 

www.lidl.cz

www.twitter.com/lidlcz

www.facebook.com/lidlcesko

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika