Czech News Center startuje sérii Business Breakfasts pro obchodní partnery, první proběhne na téma Cross-mediální inspirace nejen na Vánoce

Mediální dům CNC uskuteční 23. září první ze série business snídaní pro obchodní partnery, tentokrát na téma Cross-mediální inspirace nejen na Vánoce. Během snídaně vystoupí např. Juraj Felix, Co-CEO CNC, či Martina Říhová, CEO Active Group, a další. 

Business breakfast odstartuje v 9.00 v restauraci Mlýnec a nabídne různorodé pohledy na
cross-mediální kampaně, ať už z hlediska obchodního, redakčního, či datové analytiky. Nabídne příspěvky na téma Éra cross-mediálních kampaní v Česku a novinky z CNC. Předvede, jak může fungovat cross-mediální kampaň založená na datech, a také ukáže, jak na cross-mediální obsah z pohledu šéfredaktora. 

Mimo výše zmíněných se mezi řečníky objeví Lukáš Záhoř, šéfproducent CNC a Mall.TV, Lucie Zadák Pěnkavová, manažer online inzerce CNC, Jakub Drahokoupil, data analyst CNC, a Markéta Novák Matějková, editorka webu Maminka.cz. Celým dopolednem provede moderátor Luděk Staněk. Registrovaní zájemci budou mít možnost sledovat přímý přenos z akce.

Další snídaně z této série je plánována na leden 2021.

Detailní informace naleznete na inspirace.cncenter.cz.

CZECH NEWS CENTER a. s. je lídrem na českém mediálním trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje miliony čtenářů tisku a návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC.