Y Soft představil integrovaný terminál s novými funkcemi pro zařízení RICOH

— Zákazníci využívající YSoft SAFEQ Cloud a YSoft SAFEQ 6 si budou moci užít efektivní a ještě jednodušší uživatelský zážitek na řadě multifunkčních zařízení Ricoh s inteligentním ovládacím panelem Smart Operation Panel  —


Brno (Česká republika) a Dallas (Texas, USA), 22. 9. 2020 – Společnost Y Soft Corporation a.s., přední poskytovatel podnikových workflow řešení, dnes oznámila, že aktualizovaný integrovaný terminál YSoft SAFEQ 6 pro multifunkční zařízení Ricoh s inteligentním ovládacím panelem Smart Operation Panel získal certifikaci Ricoh pro použití v produkčních prostředích. Aktualizovaný integrovaný terminál YSoft SAFEQ Embedded Terminal pro Ricoh je softwarová aplikace založená na Androidu integrovaná do multifunkčního zařízení (MFD). Využívá možnosti ovládání softkey, touch a swipe inteligentního ovládacího panelu Ricoh MFD k zajištění bezproblémového a efektivního uživatelského zážitku.

Zařízením značky Ricoh poskytuje Y Soft integrované terminály mnoho let. Tato druhá generace integrovaného terminálu SAFEQ poskytuje uživatelům nejnovější generace zařízení Ricoh inteligentní ovládací panel s důvěryhodnou sadou funkcí a vylepšeným přizpůsobeným uživatelským rozhraním
v čistém designu.

Díky integrovanému terminálu SAFEQ mohou uživatelé multifunkčních tiskáren Ricoh s inteligentními ovládacími panely využívat nástroj SAFEQ pro bezpečné ověření a pohodlné řízení přístupu k funkcím zařízení a aplikacím, důvěrným dokumentům, skenování a faxování. Integrovaný terminál SAFEQ přesně umožňuje sledování a účtování využití zařízení jednotlivými uživateli na základě účtovacích kódů, které má uživatel k dispozici.

YSoft SAFEQ pomáhá organizacím spravovat a optimalizovat tiskové služby a digitální infrastrukturu v celé jejich organizaci. Pomocí nástrojů zabezpečeného tisku, nástrojů pro snižování nákladů a pracovních workflow pro digitalizaci dokumentů zvyšujících produktivitu a komplexních reportů pro monitorování výkonnosti s ohledem na dlouhodobou udržitelnost, mohou organizace lépe uspokojit své potřeby tisku dokumentů a digitální transformace.

„Nový integrovaný terminál YSoft SAFEQ pro zařízení Ricoh je velmi žádaným a dlouho očekávaným updatem, které zákazníkům Ricoh umožňuje plně ocenit a využít dovedností YSoft SAFEQ na multifunkčních tiskárnách Ricoh,“ uvedl Adam L. Lawrence, Technical ESG Solutions Manager pro RICOH International BV. Lawrence dále dodal: „Už nyní se těšíme na další vylepšení, která budou v budoucnu přidána do aplikace Embedded Terminal.“

„Spolupráce se společností Ricoh na vytvoření přímočarého a snadno použitelného rozhraní je dalším příkladem naší oddanosti k podnětům zákazníků. YSoft SAFEQ Embedded Terminal na multifunkčních tiskárnách Ricoh nabízí jeden z nejlepších uživatelských zážitků a podporuje všechny funkce poskytované YSoft SAFEQ,“ uvedl obchodní ředitel společnosti Y Soft Barry Löwer.

YSoft SAFEQ je navržen jako softwarová platforma, která má čtyři hlavní produktové oblasti: správa tisku, správa tisku v cloudu, digitalizace dokumentů a správa 3D tisku. V rámci těchto čtyř oblastí je software nabízen v sadách za zvýhodněnou cenu. Lze zakoupit i jednotlivé moduly.

O Y Softu

Y Soft poskytuje chytrá podniková řešení pro moderní digitalizovaná pracoviště  společnostem kategorie enterprise, malých a středních podniků a vzdělávacímu sektoru, díky nimž organizace fungují efektivněji. Naše nástroje integrované v rámci  platformy YSoft SAFEQ pomáhají zákazníkům řídit, optimalizovat a zabezpečit tisk i digitalizaci dokumentů. V rámci řešení pro 3D tisk se soustředíme na segment vzdělávacích institucí, kde nabízíme unikátní propojení technologie 3D tisku s komplexním nástrojem pro řízení a účtování tisku. Díky našemu řešení YSoft SAFEQ mohou školy spolehlivě a efektivně zapojovat 3D tisk do svých výukových plánů. Y Soft vznikl v roce 2000. Společnost sídlí v Brně, celosvětovou sítí poboček pak pokrývá Severní a Latinskou Ameriku, Evropu, Blízký východ a Afriku (EMEA) a region Asie a Pacifiku včetně Austrálie (APAC). Více informací naleznete na www.ysoft.com.

Ochranné známky: Y Soft, YSoft OMNI Series, YSoft OMNI Bridge, YSoft OMNI Apps, YSoft UP365, YSoft SAFEQ, YSoft SAFEQ Cloud, YSoft SAFEQ Breeze, and YSoft SAFEQ CloudPro jsou ochranné známky a/nebo registrované ochranné známky společnosti Y Soft Corporation, a.s. v Evropské unii a/nebo v jednotlivých zemích. Všechny ostatní ochranné známky a/nebo registrované ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

##