Online kampaň Betteru vyprodala během týdne sklady s produktem od MAPEI

Brno, 23. září – Agentura Better připravila výkonnostní online kampaň, která pomohla vyprodat sklady s produktem Fuga Fresca od předního výrobce stavební chemie MAPEI. Video reklamu na sociálních sítích zhlédl více než 1 milion uživatelů. 

Online kampaň běžela celkem 30 dní, již po týdnu ale výrobce zaznamenal výrazně zvýšený zájem o produkt, který se rychle vyprodal. Zvýšený zájem zaznamenalo MAPEI i u dalších produktů z řady rychlých řešení do domácnosti. 

“Tak velký úspěch kampaně jsme nečekali. Kampaň na čistič spár Fuga Fresca byla zajímavá samotným výrobkem, spoustě lidí jsme nasadili brouka do hlavy a ukázali jim, jak doma jednoduše a svépomocí vyřešit problém. Reakce zaměstnanců a partnerů na kampaň byly pozitivní a překvapivé, celkově pocítili zvýšený zájem o MAPEI. S prací Betteru jsme tedy velmi spokojení,” hodnotí kampaň Tereza Pelikánová z MAPEI. 

“Produktovou kampaň pro MAPEI jsme připravili tak, aby zapadla do dlouhodobé strategie klienta. Pro klienta jsme připravili koncept kampaně, dohlíželi na produkci videa a spravovali online kampaň, která rychle vedla k vyprodání produktu. Podobných kampaní nyní s klientem plánujeme více,” uvádí projektový manažer Betteru Tomáš Foltas. 

Kampaň se kromě zvýšené hledanosti a prodejů pozitivně podepsala i na organické návštěvnosti webu, která vzrostla o 93 %. Hlavním formátem bylo video na Facebooku a YouTube, Better využil také bannerovou reklamu i reklamu ve vyhledávání a reklamu cílil především na lidi se zájmem o renovace, stavební materiály či vylepšení bydlení. 

O Betteru

Better je česká marketingová agentura, která letos slaví 15 let na trhu. Pomáhá firmám s budováním značek i výkonnostními kampaněmi a zakládá si na komplexním přístupu. „Máme v DNA nápady i čísla. Jsme kreativní, ale umíme zůstat nohama na zemi, když je to potřeba,“ říká o agentuře její CEO Stanislav Pluháček. Mezi klienty Betteru patří výrobce stavební chemie MAPEI, prodejny outdoorového vybavení HUDY nebo síť prodejen s malířskými potřebami Dům barev.