Eaton Tour letos probíhá formou webcastů

Tradiční cyklus přednášek, který se letos odehrává v on – line podobě, zaznamenal pozitivní ohlasy účastníků

Praha 1. října, 2020: Letošní Eaton On-line Tour probíhá netradičně formou webcastů na www.elektrika.cz. V září proběhly čtyři webcasty na témata chytrá elektroinstalace xComfort, aplikace s easy E4 nebo nouzové osvětlení. Doposud odborné přednášky živě zhlédlo přes 740 posluchačů. V říjnu se zájemci mohou těšit na další čtyři díly, které se budou věnovat programu Pavouk nebo například velkým výkonovým rozvaděčům. 

Interaktivní odborně-technická školení jsou určená pro konstruktéry, projektanty a elektrikáře. 

Kromě teorie a zajímavých témat jsou součástí školení také praktická řešení a ukázky vedené zkušenými lektory. Odborníci v rámci interaktivních webcastů představí také Eaton novinky, připomenou problematiku aktuálních změn v normách a legislativě, zaměří se detailněji na to, jak vše funguje v praxi a v neposlední řadě budou odpovídat na dotazy účastníků. 

Pokud nestihnete zhlédnout webcast živě, nevadí všechny přednášky a odborné materiály si můžete stáhnout na www.eaton.cz a z pohodlí domova či kanceláře sledovat kdykoliv potřebujete. Věříme, že vám webcast i následně poskytnuté materiály pomůžou ve vaší práci.

Eaton On-line Tour je veřejné a přednášky je možné sledovat z pohodlí kanceláře nebo domova. 

Není potřeba se registrovat, stačí se v daný čas připojit na www.elektrika.tv . Školení jsou zcela zdarma a probíhají vždy v úterý od 13:00. Po skončení webcastu jsou k dispozici veškeré odborné materiály.

Hlavní říjnová témata Eaton On-line Tour 2020:

  • 6. 10. Frekvenční startér vs. frekvenční měnič – řízení pohonu snadno a levně.
  • 13. 10. Program Pavouk – dimenzování nn sítí snadno a rychle.
  • 20. 10. Program Pavouk pro výrobce rozváděčů.
  • 27. 10. Jak na “velké” výkonové rozváděče.

Program bude pokračovat dalšími dvěma termíny v listopadu.

  • 3. 11. Eaton – lídr ve vn rozváděčích bez plynu SF6, rozšiřuje portfolio o distribuční transformátory.
  • 10. 11. Selektivita a záložní ochrana jističů.

Program Eaton On-line Tour naleznete zde:

Společnost Eaton organizuje v průběhu roku mnoho přednášek a školení pro odborníky na nejrůznější témata jako elektroinstalace, projektování instalace, srovnávání různých systémů ovládání a mnoho dalších. „Praktická školení pro odborníky považujeme za velmi důležitá, protože to je nejlepší způsob, jak ukázat kvalitu řešení, která naše společnost nabízí a také umožnit účastníkům, aby si je sami vyzkoušeli. Vzhledem k současné situaci jsme školení přesunuli do online světa, i tak ale účastníkům poskytují potřebnou interaktivitu a obsah a podle ohlasů jsou účastníci s touto formou školení spokojeni,“ řekl říká Ľuboš Reviľák, ředitel oddělení servisu, produktové podpory a marketingu pro Českou a Slovenskou republiku a Slovensko ve společnosti Eaton.

O společnosti

Společnost Eaton se zaměřuje na zlepšování kvality života a životního prostředí využíváním technologií a služeb v oblasti řízení energie. Poskytujeme udržitelná řešení, která našim zákazníkům pomáhají řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii bezpečněji, efektivněji a spolehlivěji. Naše tržby v roce 2019 dosáhly 21,4 miliardy amerických dolarů. Naše výrobky dodáváme zákazníkům ve více než 175 zemích. Máme přibližně 95 000 zaměstnanců. Pro více informací navštivte www.eaton.com

https://www.eaton.com/ch/en-gb/company/sustainability/inclusion-diversity.html

Chcete-li být informováni o posledních novinkách, můžete nás sledovat i na Twitteru (@ETN_EMEA) nebo na LinkedIn (Eaton EMEA).