Samsung týden je tady. Nabízí slevy až 25 %, bonusy, výhodné balíčky a limitovanou edici Galaxy Buds Live v modré barvě

Praha 26. října 2020 – Samsung dnes spouští týdenní promoakci s názvem Samsung týden. Až do 1. listopadu koupíte vybrané mobilní telefony, televizory, hodinky, tablety, sluchátka, ale také monitory, pračky, chladničky a další domácí spotřebiče od Samsungu se slevami od 10 do 25 % nebo k zakoupeným produktům v rámci ceny získáte navíc další produkty či služby. Samsung také představil limitovanou edici bezdrátových sluchátek Galaxy Buds Live v modré barvě, které budou k dostání pouze po dobu tohoto týdne. Akce platí do vyprodání zásob pouze na oficiálním e-shopu www.samsung.cz s doručením zdarma domů nebo možností vyzvednutí ve značkových prodejnách Samsung.

Přehled slev a nabídek v oblasti mobilních telefonů a příslušenství

  • Galaxy Z Flip: 26 666 Kč (-11 %)
  • Galaxy S10 Lite: 11 999 Kč (-20 %)
  • Galaxy Note10 Lite: 10 999 Kč (-21 %)
  • Galaxy A31: 5 799 Kč (-21 %)
  • Galaxy A20s: 3 799 Kč (-19 %)
  • Galaxy Tab S6 Wifi: 14 999 Kč (-22 %)
  • Galaxy Tab S6 LTE: 16 999 Kč (-21 %)
  • Galaxy Buds+: 3 499 Kč (-26 %)
  • Galaxy Watch Active2 44mm: 6 499 Kč (-18 %)
  • Galaxy Watch Active2 40mm: 5 999 Kč (-18 %)

Kromě výše uvedených přímých slev získáte při koupi tabletu ze série Tab S7 mobilní telefon Galaxy S20 s 50% slevou. V případě nákupu Galaxy Note20 Ultra 5G, Note20, S20 Ultra 5G nebo S20+ zase obdržíte v ceně smartphonu navíc herní ovladač (gamepad) a 3měsíční předplatné Xbox Game Pass.

Přehled slev a nabídek v oblasti televizorů, monitorů a domácích spotřebičů

Inovativní chladnička Samsung Family Hub je v rámci Samsung týdne k mání s přímou 25% slevou. Většinu slev v oblasti televizorů a domácích spotřebičů však získáte v případě, že nakoupíte více produktů dohromady, neboli využijete balíček. K některým produktům také dostanete navíc další výrobky, od příslušenství k televizorům až po hodnotné domácí spotřebiče. 

Například když si pořídíte vybranou pračku, sušičku a spojovací sadu, za tento balíček zaplatíte o
20 % méně než je běžná cena. V rámci ceny vybraného televizoru získáte navíc příslušenství jako je soundbar, držák na zeď nebo třeba instalaci apod. Při koupi lifestylového televizoru The Frame (43 nebo 49 palců) tak díky akci obdržíte příslušenství v hodnotě 6 980 Kč a čtyřměsíční předplatné do aplikace Obchod s uměním. A zvolíte-li nejlepší 4K QLED televizor od Samsungu ze série Q95T (65 palců), máte k němu navíc produkty v ceně 15 280 Kč. V dnešní době home officů se pak určitě vyplatí nabídka balíčku revolučního 4K monitoru Space v kombinaci s televizorem The Frame, díky čemu ušetříte dohromady 20 % běžné ceny. V případě nákupu bílé techniky lze u dražších chladniček získat navíc robotický vysavač či mikrovlnku. Ale výhod, slev a možných kombinací je mnohem více. 

Kompletní přehled všech slev a nabídek včetně podrobných pravidel naleznete na stránce  https://www.samsung.com/cz/offer/samsung-week/.

Limitovaná edice Galaxy Buds Live v barvě Mystic Blue

Galaxy Buds Live vynikají exkluzivní elegancí i kvalitou zvuku, a díky této nové barevné variantě budou zákazníci moci ještě lépe vyjádřit svůj styl a osobnost. Ikonická sluchátka galaxy Buds Live využívají zkušeností společnosti AKG v oboru akustiky, a přináší tak bohatý zvuk s překvapivými hloubkami. Galaxy Buds Live jsou vybavena také třemi mikrofony a jednotkou pro zachycování hlasu (Voice Pickup Unit), takže můžete se svými blízkými mluvit  na dálku stejně dobře, jako byste byli spolu ve stejné místnosti. Sluchátka jsou otevřeného typu a mají nastavitelnou funkci pro aktivní potlačením hluku (ANC), takže se můžete zbavit nepříjemného rámusu projíždějících aut nebo pračk, a budete stále vnímat jen důležitou konverzaci.

Cena modrých Galaxy Buds Live je 5 490 Kč a ke koupi jsou jen v tomto týdnu (tedy od 26. října do 1. listopadu) případně i déle do vyprodání zásob. Získat je lze jen na oficiálním e-shopu www.samsung.cz, případně ve značkových prodejnách Samsung (budou-li otevřeny).

Všechny výše uvedené ceny jsou maloobchodní doporučené a konečné prodejní ceny výrobků, výše slev se může lišit dle prodejce.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými převratnými myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení, digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Samsung je podle žebříčku Interbrands z roku 2020 pátou nejhodnotnější značkou světa s hodnotou 62,3 miliardy USD. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.