Přivítejte moto g 5G: neuvěřitelná rychlost, výkonná baterie a ohromující kamerový systém

Poskytne vám to nejdůležitější a přinese funkce příští generace za méně

Společnost Motorola využila dlouholeté odborné znalosti v oblasti střední třídy telefonů při vytváření nového výkonného zařízení, které v této třídě vyniká a poskytuje vám více toho, co potřebujete, za méně. Chcete ultrarychlé připojení 5G1, výkonnou baterii nebo ohromující zobrazovací technologii v jednom zařízení, dostanete je. Představujeme moto g 5G, nové výkonné zařízení řady moto g, které přináší funkce příští generace, díky kterým se můžete podělit o svůj jedinečný příběh a věnovat se svým zálibám, aniž byste přišli o další působivé technologie fotoaparátu, výkonu a displeje.

chcete rychlejší síť budoucnosti již dnes. je vaše. představujeme moto g 5G.

moto g 5G otřásá tím, co očekáváte od střední třídy smartphonů, nastavuje nový standard pro fotoaparát, baterii i displej a zároveň pokračuje v misi společnosti Motorola zpřístupňovat technologii 5G sítě za dostupnou cenu. Mobilní platforma Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G nabitá výkonem založeným na umělé inteligenci, který je optimalizován pro nejintenzivnější úkoly, vám umožní zažít neuvěřitelně vysokou rychlost 5G sítě a pohlcující hraní.

Neuvěřitelná síla rychlosti 5G příští generace vám umožní stáhnout si vaše oblíbené filmy během několika sekund3, bez přerušení streamovat online hry a během videohovorů se budete cítit jako byste byli všichni v jedné místnosti. Ve srovnání se sítí 4G, síť 5G poskytuje větší šířku pásma, nižší latenci a kratší čas zpoždění, takže vám nikdy nic neunikne.

Systém tří kamer smartphonu moto g 5G je nabitý ohromující zobrazovací technologií pro neuvěřitelně živé a dynamické snímky bez ohledu na situaci. Hlavní snímač s rozlišením 48 MPx a technologií Quad Pixel pomáhá osvítit každou scénu i při slabém osvetlení4, díky ultraširokoúhlému objektive se toho do záběru vejde 4x více, takže vám nikdy neunikne žádný detail. Speciální fotoaparát Macro Vision vás dostane 5x blíže k fotografovanému objektu a získáte úžasné fotografie, které vám vyrazí dech. 16 MPx hlavní selfie fotoaparát s velikostí pixelů až 2,0 um zachycuje snímky ideální na Instagram bez ohledu na podmínky pomocí technologie Quad Pixel.5

moto g 5G je poháněn baterií s kapacitou 5 000 mAh, která vám vydrží na jedno nabití více než dva dni2.  Nejnovější procesor Snapdragon 750G zvyšuje energetickou účinnost, takže se můžete připojovat rychlostí 5G bez obav z vybití baterie. Pokud potřebujete získat energii v rychlosti, 20W nabíjení TurboPower™ vám umožní získat 10 hodin energie za 15 minut nabíjení.6

Masivní 6,7-palcový displej MaxVision FHD+ smartphonu moto g 5G udělá velký dojem díky technologii HDR10, která poskytuje živé a realistické barvy s vylepšeným jasem a kontrastem, díky čemuž váš obsah vypadá vždy nejlépe. Nemluvě o tom, že jedinečný poměr stran 20:9 nabízí efektivní design, který elegantně pojme velkou obrazovku.

Nadupaný výkon tohoto telefonu je doplněn až o 6 GB RAM, což vám umožní zvládnout více práce rychleji, mít otevřených více aplikací najednou a snadno mezi nimi přepínat. Díky 128 GB vestavěného úložiště7 a 1 TB rozšiřitelného úložiště8 pomocí slotu na kartu microSD můžete mít u sebe všechen svůj oblíbený obsah, ať jste kdekoliv.

ještě užitečnější inovace

Motorola se zaměřuje na zahrnutí hardwarových a softwarových funkcí, díky nimž bude trávení vašeho času s telefonem ještě lehčí a příjemnější. Najdete zde propracovanou aplikaci Fotoaparát, díky které budou vámi nejpoužívanější funkce fotoaparátu snadno dostupné v dolní části obrazovky, což vám usnadní intuitivnější snímání nejlepších fotografií. Pomozte svým videím ještě více zazářit pomocí nových funkcí, jakou je Zvýrazněná barva videa, která umožní zachovat konkrétní barvy v obraze a všechno ostatní změní na černobílé nebo Video se zkrášlením obličeje moto g 5G, které vám pomůže vypadat co nejlépe díky odstranění nedokonalostí.

Dedikované tlačítko Google Asistent na boční straně každého zařízení vám pomůže rychle najít odpovědi a řešit věci pouze pomocí hlasu. Můžete se spolehnout, že Motorola bude i nadále poskytovat nejčistší verzi operačního systému Android. Zapomeňte na neohrabané softwarové skiny a duplikované verze aplikací. O dostupném Android™ 10 s jistotou víme, že ho zákazníci milují.

moto g 5G je vybaven funkcí Moje uživatelské prostředí, která obsahuje všechny vynikající Moto Experiences, které zákazníci již mohli poznat a které si oblíbili, jakož i množství nových přizpůsobitelných funkcí. Díky nim můžete hudbu, videa i hry posunout na vyšší úroveň pomocí vlastních nastavení a pokročilých ovládacích prvků. Dokonce si můžete vytvořit vlastní motivy zařízení výběrem z nejrůznějších typů písma, barev a tvarů ikon. S nimi bude váš telefon skutečně jedinečný.

S novým smartphonem moto g 5G získáte ještě větší výbavu ke sdílení nápadů a na rozšíření vlastních možností. Chceš to. Dostaneš to.

DOSTUPNOST

moto g 5G  bude v České republice k dispozici začátkem prosince za doporučenou maloobchodní cenu 7,999 Kč.

Úplné informace o cenách a technické údaje naleznete na webové stránce. Fotografie najdete zde (při stahování obrázků nebo videí souhlasíte s našimi licenčními podmínkami).

1 Vyžaduje se plán služeb 5G a pokrytí sítí 5G (k dispozici v určitých oblastech v roce 2020, později se rozšíří). Podrobnosti naleznete u poskytovatele.

2 Všechna tvrzení o výdrži baterie jsou přibližná a založena na průměrném uživateli testováním v kombinovaném profilu používání (který zahrnuje použití i pohotovostní režim) v optimálních podmínkách sítě. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech včetně síly signálu, nastavení sítě a zařízení, teploty, stavu baterie a způsobů používání.

3 Založené na síťovém připojení sítě 5G při 6 GHz, které poskytuje průměrnému uživateli rychlost stahování 125-360 Mb / s. 5G rychlost dostupná s 5G servisním plánem a 5G pokrytím sítě (k dispozici v některých oblastech v roce 2020, rozšiřování později). Podrobnosti naleznete u svého operátora.

4 48 MPx snímač kombinuje čtyři pixely do jednoho velkého čtyřnásobného a vytváří tak fotografii s 12 MPx rozlišením.

5 16 MPx snímač kombinuje čtyři pixely do jednoho velkého čtyřnásobného a vytváří tak fotografii s 4 MPx rozlišením.

6 Baterie musí být zcela vybitá; rychlost nabíjení se s postupujícím nabíjením zpomaluje. Nabíječka se na některých trzích prodává samostatně. Veškeré údaje o výdrži baterie jsou přibližné a založené na průměrném uživateli v rámci profilu smíšeného použití (který zahrnuje používání i pohotovostní čas) za optimálních síťových podmínek. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech včetně síly signálu, nastavení sítě a zařízení, teploty, stavu baterie a od způsobů používání.

7 Dostupné úložiště uživatele je menší kvůli předinstalovanému softwaru a může se z důvodu aktualizací softwaru změnit bez předchozího upozornění.

8 Podporuje paměť o velikosti až 1 TB pomocí karty microSD, karty microSD se prodávají samostatně. Obsah s omezeními DRM nemusí být možné přesunout na kartu.