Agentura Better se rozrostla o projektovou manažerku, RTB a PPC specialisty a koordinátorku copywriterů

Brno, 10. listopadu – Marketingová agentura Better rozšířila brněnský tým o projektovou manažerku Terezu Bártovou Klementovou. Vítá také PPC a RTB specialistku Zuzanu Talhoferovou a junior PPC specialistu Matouše Nového. Role koordinátorky copywriterů a projektové specialistky se ujala Aneta Kopecká.

Tereza Bártová Klementová, projektová manažerka

Tereza nastoupila na pozici projektové manažerky. Svou kariéru začala jako grafička a marketingová specialistka v e-shopu. Její cesta pak vedla do oblasti projektového řízení. Před Betterem působila v agentuře Arkadia a ve firmě IBM. 

Zuzana Talhoferová, RTB a PPC specialistka

Zuzana se pohybuje v marketingu už 8 let. Nasbírala bohaté zkušenosti s e-mailingem, zbožovými srovnávači, slevovými agregátory, RTB a PPC kampaněmi a offline marketingem. Před 5 lety změnila pozici z marketingové specialistky na mámu. Betteru pomáhá s RTB  a PPC kampaněmi.

Matouš Nový, junior PPC specialista 

Matouš obohatil tým PPC specialistů. Do Betteru přešel ze Seznamu, kde pracoval na pozici optimalizátor PPC kampaní, což byl pro něj odrazový můstek k pochopení PPC reklamy. Jako junior má prozatím na starost menší klienty a v budoucnu se bude orientovat především na zbožové srovnávače.

Aneta Kopecká

Aneta původně do Betteru nastoupila na pozici marketingové konzultantky, pomáhala s akvizicí klientů. Záhy se však přesunula na kreativní oddělení, kde měla na starosti publikační plány a správu sociálních sítí. Nově bude mít na starost projektové řízení a koordinaci copywriterů.