Etnetera Motion převzala online komunikaci Dáme jídlo

Praha, 19. listopadu 2020 – Digitální agentura Etnetera Motion, patřící do skupiny Etnetera Group, získává jako nového klienta marketingovou platformu rozvozu jídla Dáme jídlo. Od 1. listopadu 2020 zajišťuje jeho kompletní komunikaci SoMe, budování značky, tvorbu kampaní a zastřešení komunikační, mediální a influencerské strategie prostřednictvím digitálních kanálů.

Od prvního setkání s týmem Dáme jídlo jsme věděli, že jde o klienta, se kterým máme mnoho společného. Nemyslím pouze kladný vztah k dobrému jídlu, ale přístup ke komunikační strategii s technologickým pozadím a budováním značky z podstaty jejího poslání,” komentuje začínající spolupráci Michal Bubeníček, strategický ředitel Etnetera Motion a dodává: „Věřím, že společně dokážeme nejen obohacovat celkovou zákaznickou zkušenost, ale také posunout dál příběh značky, která formuje dovoz jídla na českém trhu.

V rámci spolupráce s Dáme jídlo tak bude Etnetera Motion budovat značku a zastřešovat komunikační, mediální a influencerské strategie. Součástí spolupráce je zajištění kompletní online komunikace na sociálních sítích, včetně kampaňového konceptu Porce života navíc a podpory dalšího rozšiřování nabídky marketingové platformy rozvozu jídla.

„Etnetera Motion se pro nás na následující měsíce stává partnerem jak pro strategii, tak pro obsahový marketing sociálních sítí Dáme jídlo. Věříme, že se nám společně podaří budovat zábavný, inspirativní a chytrý obsah, který nejen zaujme naše fanoušky, ale přinese jim také to nejdůležitější, a to Porci života navíc,“ popsal Břetislav Stromko, marketingový ředitel společnosti Dáme jídlo.

O Etnetera Motion:Etnetera Motion je kreativní full-service agentura skupiny Etnetera Group. Technologické zázemí rodiny Etnetera propojuje s kreativní strategií, digitálními trendy a progresivním přístupem. Mezi její specializace patří design a kreativa, brand building, tvorba komunikačních strategií, produkce obsahu, ale i byznysová řešení jako jsou learning development a loajalitní programy. Dlouhodobě spolupracuje s partnery, mezi které patří ŠKODA Auto, NIVEA, Pepsi, Rossmann a další.