TP-Link OC300: hardwarový kontrolér pro správu stovek síťových zařízení

Česká republika, Praha – 25. listopadu 2020 – Společnost TP-Link, přední světový dodavatel síťových produktů, představuje na trhu nový hardwarový kontrolér OC300, který zvládne centralizovanou správu až 500 přístupových bodů (AP) řady Omada, switchů řady JetStream nebo routerů řady SafeStream.

Hybridní cloud a žádné servery
Kontrolér TP-Link OC300 umožňuje správu síťových zařízení přes cloudový přístup, což znamená maximální pohodlí, a navíc není třeba vlastních (on-premise) serverů. Zařízení totiž zprostředkovává možnost vzdálené kontroly celé sítě, ať už jste kdekoliv, a to díky technologii hybridního cloudu. Kromě toho dostanete pro všechna výše zmíněná zařízení jedno jediné rozhraní, se kterým se pracuje jednoduše a intuitivně. A co je nejlepší – přidruženou cloudovou službu získáte naprosto zdarma, bez měsíčních poplatků.

Centralizovaná správa síťových zařízení
Hardwarový kontrolér je určený pro platformu Omada SDN (Software Defined Networking) a nabízí stoprocentně centralizovanou správu přístupových bodů, switchů (přepínačů) a síťových bran (gateway). A to až pro 500 zařízení a 15 tisíc klientů.

Špičkový design
Základní deska TP-Link OC300 byla navržena tak, aby se jeho výrobce mohl právem chlubit hardwarovým designem, který je ve svém oboru špičkou. Díky nejnovějšímu čipsetu zvládne novinka podporu i masivní podnikové sítě. Na přední straně naleznete také dvojici gigabitových ethernetových portů či port USB 3.0 pro automatickou zálohu.

Snadné a inteligentní monitorování sítě
Dalším důležitým prvkem je přidružená aplikace Omada, prostřednictvím které můžete snadno monitorovat stav sítě v reálném čase a zkontrolovat si rozdělení (distribuci) provozu či komplexní grafické znázornění síťové topologie. Snadná správa sítě je zajištěna mimo jiné dávkovou (hromadnou) správou, multi-site managementem a vzdálenými aktualizacemi firmwaru. Údržbu sítě si navíc můžete nastavit předem a dále už nejsou vyžadovány žádné manuální úlohy.

Klíčové vlastnosti OC300:

  • Centralizovaná správa až 500 přístupových bodů Omada, switchů JetStream a routerů SafeStream.
  • Cloudový přístup pro správu odkudkoliv a kdykoliv.
  • Monitorujte a spravujte zařízení lokálně s maximální úrovní bezpečnosti a stability.
  • Aplikace Omada pro pohodlnou správu.
  • Špičkový hardwarový design s výkonným čipsetem, odolným kovovým tělem a portem USB 3.0 pro automatickou zálohu.
  • Dávková správa, multi-site management a vzdálené aktualizace firmwaru pro snadnou údržbu sítě.
  • Intuitivní dashboard usnadňuje sledování stavu sítě v reálném čase a kontrolu využití sítě a distribuci provozu.
  • Síťová topologie pomáhá síťovým administrátorům rychle zaznamenat a řešit případné výpadky v připojení.

Více informací o produktu naleznete zde:

https://www.tp-link.com/cz/business-networking/management-platform/oc300/

Fotografie produktu jsou k dispozici zde:
https://www.flickr.com/photos/69923807@N07/albums/72157717036479741 

O společnosti TP-Link

TP-Link je celosvětovým dodavatelem síťových produktů dostupných ve více než 100 zemích světa.
Za dominantní tržní podíl na čínském trhu a pozici největšího světového poskytovatele WLAN řešení
vděčí inovativnímu přístupu oddělení výzkumu a vývoje, efektivní produkci a kvalitnímu řízení. Portfolio společnosti TP-Link zahrnuje bezdrátové routery a adaptéry, bezdrátové přístupové body, 3G routery, ADSL modemy, powerline adaptéry pro sítě LAN po domácím elektrickém vedení, IP kamery, print servery, SOHO/SMB routery a SOHO/SMB switche. Další informace naleznete ve webové prezentaci společnosti na adrese www.tp-link.com/cz.

Technická podpora k produktům společnosti TP-Link je v provozu na e-mailech podpora@tplinkpartner.cz nebo support@tplinkpartner.cz. Pro technické dotazy lze využít také hotline na telefonním čísle (+420) 245 008 103.