Zamakejte na kondičce! HONOR podpoří virtuální závod Spartan Race, Dolní Morava Spartan trifecta, už tuto sobotu 28. 11.

[Praha, 27. listopadu 2020] – Chybí vám pořádná sportovní outdoorová akce? Těšili jste se na letošní poslední Spartan Race? Už tuto sobotu 28. 11. odstartujte Virtual Race Dolní Morava Spartan trifecta. Navíc tentokrát není potřeba žádná registrace. Plán závodu v nejtěžší kategorii odpovídá skutečnému převýšení terénu krásné přírody Jeseníků a původně plánovanému závodu na Dolní Moravě. HONOR je hrdým partnerem celého virtuálního závodu, během kterého dostane zabrat poslední horká novinka, první outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro. Nenechte si to ujít!

spartan-race.jpg

Virtual Race Spartan Dolní Morava startuje už tuto sobotu!

Konec letošního roku zatím znamená úplnou stopku pro všechny outdoorové sportovní akce. Těšili jste se na pořádnou dávku adrenalinu na letošním Spartan Race na Dolní Moravě? Oficiální závod na místě se prozatím přesouvá na příští rok. Z formy ale nevyjdete.

Už tuto sobotu 28. 11. odstartuje pořádná nálož sérií virtuálních závodů Dolní Morava Spartan trifecta. Organizátoři navíc mysleli na všechny, kdo si chtěli užít krásný terén Dolní Moravy. Závod je rozdělený do 5ti kategorií obtížnosti (A-E), kdy kategorie E odpovídá skutečnému převýšení terénu tak, jak byly v plánu závody přímo v krásné moravské kotlině Jeseníků.

Jak na to?

Na závod tentokrát není potřeba registrace, ani zasílání výsledků. Každý, kdo závod doběhne, získává automaticky od Spartan Race virtuální medaili a diplom. Nebude chybět oficiální partner akce, technologický brand HONOR, který do závodu mimo jiné věnoval poslední horkou novinku, vůbec první outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro. Ty se navíc během závodu podrobí pořádným zátěžovým testům.

prevysenie-dolní-morava.jpg

Virtuální závod SPRINT

Trasa závodu je dlouhá 6 km a celkem při ní zdoláte 24 cviků. To znamená, že každých 250 metrů je potřeba udělat 1 cvik.

Virtuální závod SUPER

Trasa závodu je dlouhá 11,5 km a je potřeba zdolat 29 cviků. To znamená, že každých 396 metrů si dáte vždy 1 cvik.

Virtuální závod BEAST

Trasa závodu je dlouhá 22,5 km a je potřeba zdolat 35 cviků, to znamená, že každých 643 metrů si dáte do těla během 1 cviku.

Virtuální závod SPARTAN KIDS

Máte doma malého sportovce? Tohle si nesmí nechat ujít. Už od 4 do 14 let může změřit svoji kondici. Závody jsou rozděleny do 3 kategorií podle věku a náročnosti. 

Spartan Race je víc než závod

Spartan Race, to znamená vždy víc než jen překážkový závod. Je to životní styl, vášeň pro překonávání vlastních limitů. Nikdy v tom nejste sami. S víc jak 250 závody v 36 zemích světa Spartan motivuje k nejlepším sportovním výkonům přes 4 000 000 závodníků z celého světa.

Pro inspiraci a motivaci na následující víkend se podívejte na sestřih Spartan Virtual Race ve městě Kroměříž:

Sledujte HONOR na sociálních sítích

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk