Conectart navázal spolupráci s Imperial Brands

Do klientského portfolia největšího provozovatele kontaktních center v ČR, se nově řadí společnost Imperial Tobacco CR, s.r.o. spadající do mezinárodní skupiny Imperial Brands PLC. Spolupráce započala letos na jaře a společnost Conectart přebrala péči o zákaznickou linku jednoho z produktů – značku vaporizérů blu. 

Značka blu na český trh vstoupila pod záštitou Imperial Brands loni v říjnu s cílem stát se tuzemskou jedničkou na poli alternativních cigaret. „Conectart je jediným call centrem, které zákaznickou linku odbavuje. Kromě klasických hovorů řešíme také emailovou komunikaci a zákaznický program bluCARE. Ovšem v jednání jsou i další komunikační kanály.“ přibližuje Petr Studnička, generální ředitel společnosti Conectart. 

„Potřeby spotřebitelů na tabákovém trhu se za poslední roky rapidně mění. Pro mnoho z nich to není jen o zakoupení produktu, ale i službách a vlastnostech, které daný produkt nabízí. Proto jsme vytvořili náš zákaznický program bluCARE. Věřím, že v tomto století zažíváme největší změnu v tabákovém průmyslu, jaká tu kdy byla,“ upřesňuje Daniel Vrátný z digitálního marketingu pro produkty nové generace v Imperial Brands.

Společnost Imperial Brands patří mezi přední distributory tabákových výrobků na českém trhu a působí zde již více než 25 let.  Do jejího portfolia patří cigarety Davidoff, West, P&S, Gauloises Blondes, R1 Blue, Ernte 23, Reval, Cabinet, Superkings, L&B, tabáky Golden Virginia, Drum, P&S, West, doutníčky Vegafina a dutinky Route 66 a P&S. Produkty nové generace jsou na českém trhu zastoupeny značkou vaporizérů blu a značkou beztabákových nikotinových polštářků zoneX.
 

Conectart na českém trhu působí přes 10 let a mezi svými klienty už přivítal celou řadu významných společností v čele s Českou spořitelnou, MND, AmRest nebo SAZKAmobil. Důvěru si získává profesionalitou a férovým přístupem, při němž klade zvláštní důraz na management kvality a bezpečnost informací. Conectart je jedno z mála kontaktních center, které se pyšní certifikátem managementu kvality ISO 9001, a doposud jediné, jež drží certifikaci ISO 27001 dokládající vysokou míru bezpečnosti dat. 

Conectart

Conectart již více než 10 let poskytuje komplexní služby kontaktního centra českým i zahraničním zákazníkům. Ve svém portfoliu má řadu významných společností, například Samsung, Vodafone, MND, Českou spořitelnu, AmRest nebo SAZKAmobil. Conectart vznikl spojením společností Informační linky a Direct Communication. V roce 2017 akvíroval další kontaktní centrum Quality Brands. Sloučením těchto společností vznikl největší poskytovatel služeb v oblasti „Business Process Outsourcing“ (BPO) v České republice, kde v současné době pracuje přes 1000 zaměstnanců. Společnost Conectart s.r.o. patří do portfolia fondu GPEF III ze skupiny Genesis Capital. Více na www.conectart.cz