Nejlepší učení je hrou. Aplikace LEGO DUPLO WORLD se stala nejnovějším přírůstkem v Huawei AppGallery

Huawei, přední světová technologická společnost, s potěšením oznamuje spuštění aplikace LEGO® DUPLO® WORLD ve virtuálním obchodě AppGallery. LEGO® DUPLO® WORLD je oceňovaná aplikace s více než 13 miliony staženími po celém světě. V oblastech EduTech a Pre-school je oblíbená jak u dětí, tak i u rodičů a je vynikajícím příkladem toho, jak se dá spojit učení se zábavou.

Aplikaci LEGO® DUPLO® WORLD vyvinulo firma StoryToys, která je dceřinou společností Touch Press. Slouží nejen k zábavě, ale také podněcuje zvědavost a podporuje rozvoj dětí prostřednictvím kreativních her.

Společnost Huawei je nadšená, že může přenést tento ikonický svět kostek do AppGallery a posílit již tak širokou nabídku dětských aplikací. LEGO® DUPLO® WORLD představuje jedinečný a zábavný zážitek, který pomůže dětem objevovat, učit se a rozvíjet svou představivost.

Aplikace LEGO® DUPLO® WORLD je k dispozici ve virtuálním obchodě AppGallery ve více než dvaceti jazycích včetně češtiny. Ke stažení je zdarma a obsahuje další obsah, který je možné přikoupit.

Huawei AppGallery a StoryToys se těší, až se u aplikace pobavíte a zároveň přiučíte novým věcem!

O AppGallery

Všechny aplikace vyvinuté ve spolupráci s Huawei a tisíce dalších kvalitních aplikací třetích stran jsou k dispozici na otevřené a zabezpečené distribuční platformě AppGallery. Ta je jedním ze tří největších obchodů s aplikacemi na světě a spojuje 500 milionů aktivních uživatelů měsíčně ve více než 170 zemích a regionech. Počet stažených aplikací z AppGallery se v roce 2020 vyšplhal na 294 miliard. Aplikace, které nenaleznete v AppGallery, můžete snadno vyhledat pomocí vyhledávače Petal Search.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 33letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.