Obyvatelé nejvyšší rezidenční budovy v Londýně si mohou užívat výhledů ze sky lounge ve 45. patře i komunitní zahradu

Bertrange, Lucembursko 15. prosince, 2020 –   střešní zahrady, prostory pro coworking či „nebeskou lounge“ ve 45. patře s výhledem na celý Londýn, to vše si mohou naplno vychutnat obyvatelé nejvyšší rezidenční budovy v Londýně UNCLE stojící ve čtvrti s neobyčejným názvem Elephant and Castle. Skla do projektu dodala společnost Guardian Glass.

Elephant and Castle je v současnosti jedna z nejrychleji měnících se čtvrtí na jihu Londýna. Dříve se jí díky své strategické poloze a širokému kulturnímu vyžití přezdívalo „Piccadilly of South“, během druhé světové války však byla výrazně poničena a prošla si obdobím „zašlé slávy“. Nyní prochází rozsáhlou revitalizací a nové rezidenční projekty v ní vyrůstají jako houby po dešti. Jedním z nich je rezidenční komplex UNCLE Elephant and Castle, ve kterém architekti ze studia Squire and Partners vytvořili udržitelný životní prostor uprostřed ruchu velkoměsta.

Skla v budově jsou tvořena dvojitým izolačním sklem skládajícího se z termoizolační vrstvy a skla s kontrolou slunečního záření od společnosti Guardian Glass typu SunGuard® SuperNeutral (SN) 70/37. Toto sklo vyniká neutrálním, transparentním vzhledem s nízkou odrazivostí a konzistentní barvou. Multifunkční povlak minimalizuje potřebu světla a nabízí výbornou tepelnou izolaci, která celoročně udržuje obyvatele v pohodlí. 

Rezidenční komplex nabízí k pronájmu jedno i dvoupokojové apartmány o minimální velikosti 52 metrů čtverečních. Všechny byty jsou kompletně vybavené a disponují soukromým balkónem. Nájemníci mohou využívat veškeré společné prostory jako posilovna, sky lounge ve 45. podlaží, prostory ke coworkingu, komunitní zahradu i kavárnu. Zážitek z kvalitního rezidenčního ubytování je umocněn působivým interiérovým designem. Měsíční cena pronájmu kompletně vybaveného apartmánu v rezidenci UNCLE Elephant and Castle se pohybuje od 1800 liber výše. 

Guardian Glass

Guardian Glass, hlavní obchodní jednotka společnosti Guardian Industries, je v celosvětovém měřítku jedním z největších producentů výrobků z plaveného, pokoveného a zpracovávaného skla. Ve svých 25 závodech na výrobu plaveného skla po celém světě vyrábí společnost Guardian Glass vysoce kvalitní sklo k použití v exteriéru (jak komerčních, tak i rezidenčních budov) a na interiérové architektonické aplikace, pro dopravu a technické výrobky. Sklo od společnosti Guardian lze nalézt v domácnostech, kancelářích, automobilech a některých z nejznámějších architektonických pamětihodností na světě. Guardian Glass Science & Technology Center průběžně pracuje na vytváření nových skleněných výrobků a řešení s využitím nejmodernějších technologií s cílem pomáhat zákazníkům see what’s possibble®. Navštivte stránky https://www.guardianglass.com/

Guardian Industries

Guardian Industries je globální společnost se sídlem v Auburn Hills, v americkém státě Michigan. Se závody v Severní a Jižní Americe, Evropě, Africe, na Blízkém východě a v Asii společnost zaměstnává přes 15 000 lidí. Vyrábí vysoce funkční plavená, povlakovaná a zpracovaná skla pro použití v oblasti architektury, rezidenčního bydlení, interiérů, přepravy a technického využití. Rovněž dodávají vysoce kvalitní pochromované a lakované plastové díly pro automobilový průmysl. Vize společnosti Guardian je být preferovaným partnerem našich zákazníků, dodavatelů, zaměstnanců a komunit na základě vzájemného prospěchu. To vede k soustavné snaze zlepšovat životy lidí prostřednictvím produktů a služeb s šetrným využitím zdrojů. Guardian je stoprocentní dceřinou společností Koch Industries, Inc. Navštivte stránky guardian.com.