VIPER GAMING by PATRIOT uvádí na trh vysokokapacitní paměťové moduly a sady VIPER STEEL RGB

Oceňovaná paměť VIPER STEEL DDR4 nyní disponuje novým RGB osvětlením, sady s frekvencemi 3200 MHz a 3600 MHz jsou dostupné v různých kapacitách od 8 GB do 64 GB

Praha, 17. prosince 2020 — Společnost Viper Gaming by Patriot představuje novou paměť VIPER STEEL RGB série DDR4. Ta vychází z úspěšné série VIPER STEEL a disponuje RGB osvětlením. To ocení zákazníci, kteří chtějí mít designovou sestavu. Paměťové sady řady VIPER STEEL RGB se v současné době prodávají ve frekvencích 3200 MHz a 3600 MHz, největší kapacita sady dosahuje 64 GB (2 x 32 GB). Všechny moduly se testují ručně a jsou optimalizovány pro nejnovější platformy Intel a AMD Ryzen, aby poskytly vynikající stabilitu. 

Pro lepší rozložení tepla a výrazný vzhled má paměť VIPER STEEL RGB řady DDR4 přepracovaný tepelný štít z vysoce kvalitního hliníku potaženého perleťově černou barvou a povrchovou úpravou odolnou proti poškrábání. Světelná lišta zabudovaná v horní části tepelného štítu přináší do paměťového modulu pět působivých vícezónových RGB částí. Paměť plně podporuje nejnovější aplikace ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion 2.0, MSI Mystic Light Sync a ASROCK Polychrome Sync.

Každý z modulů paměťové sady VIPER STEEL RGB je postaven na desetivrstvé desce plošných spojů s nejkvalitnějšími komponenty a prošel testováním dle přísných pravidel. Moduly DRAM jsou optimalizovány pro nejnovější platformy Intel a AMD Ryzen a poskytují extrémní výkon s maximální kvalitou a spolehlivostí signálu. 

Nová řada pamětí je k dispozici v samostatných 8GB / 16GB / 32GB modulech nebo v sadách duálních modulů s maximální kapacitou 64GB (32×2) a ve frekvencích mezi 3200MHz a 3600MHz. Díky výhodám nastavení automatického přetaktování XMP 2.0 zachovává paměťová sada řady VIPER STEEL RGB potenciální prostor pro další přetaktování a ladění. S podporou doživotní omezené záruky Patriot je řada VIPER STEEL RGB šitá na míru pro náročné hráče a nadšence do sestavování počítačů a přetaktování. 

„Jsme velmi rádi, že můžeme všem nadšencům, které baví maximalizovat výkon svého hardwaru, představit novou paměť VIPER STEEL RGB,” říká Roger Shinmoto, viceprezident společností Patriot a Viper Gaming.  

Funkce:

• Série: Viper Steel RGB 

• Edice: Černé boky se zlatým logem Viper, vršek se světelnou lištou

• Hliníkový rozdělovač tepla se zlatým logem Viper

• Synchronizace s aplikacemi základních desek ASUS/ASRock/MSI/Gigabyte 

• Funkce přetaktování: XMP 2.0 s podporou automatického přetaktování

• Kompatibilita: Testováno na platformách Intel a AMD

• Omezená doživotní záruka

Pro více informací o paměti VIPER STEEL RGB série DDR4 navštivte: https://viper.patriotmemory.com/products/viper-steel-rgb-ddr4-performance-ram   

Další údaje a marketingové materiály (včetně obrázků v tiskové kvalitě) naleznete zde: https://www.dropbox.com/sh/7aod4o2wa6cuf7o/AADHOH0cKcaBHLLr9cA4Ppwra?dl=0 

Dostupnost:

Online obchody Alza.cz a CZC.cz

Distributoři: 100Mega a AT Computers.

Doporučená cena:

PVSR416G320C8K        2 304 CZK / 87,95 EUR

PVSR432G320C8K         3 667 CZK / 139,95 EUR

PVSR464G320C8K        6 680 CZK / 254,95 EUR

PVSR416G360C0K         2 488 CZK / 94,95 EUR

PVSR432G360C0K         3 929 CZK / 149, 95 EUR

O značce VIPER GAMING by PATRIOT™

VIPER GAMING by PATRIOT™ je obchodní značka společnosti PATRIOT™, globálního lídra ve výkonných pamětích, SSD disků a úložných řešení. Značka byla založena roku 2007 při příležitosti odhalení nové počítačové paměti. Od té doby značka VIPER GAMING by PATRIOT rozšířila své portfolio o kategorie herních klávesnic, sluchátek a počítačových myší. Nabídka oceňovaných produktů značky VIPER GAMING by PATRIOT zahrnuje základní, středně pokročilé i špičkové periferie a hráčům nabízí spolehlivé a cenově efektivní řešení, které jim umožní dominovat ve svém sportu.   

Sledujte nás

– Facebook: https://www.facebook.com/PatriotViperEU/ 

– Instagram: https://www.instagram.com/Patriot_ViperEU/ 

– Twitter: https://twitter.com/Patriot_ViperEU 

– YouTube: https://www.youtube.com/PatriotViper 

###