Vlajková loď Alienware bere na palubu nové grafické karty od NVIDIE

Praha, 28. prosince 2020 – Alienware a Dell se vždy snaží poskytnout příležitostným i náruživým hráčům nejlepší herní zážitky. Proto nyní v některých svých desktopech rozšiřují nabídku grafických karet o NVIDIA GeForce RTX 3070. Grafika NVIDIA GeForce RTX 3070 je vybavená vylepšenými raytracingovými jádry a jádry s technologií Tensor, novými streamingovými multiprocesory a převratnou akcelerací založenou na hloubkovém učení (DLSS) a umělé inteligenci. Díky tomu nabízí neuvěřitelný výkon a dokonalý obraz, jaký si zaslouží každý hráč.

Počítače Alienware Aurora R11 a Alienware Aurora Ryzen Edition R10 nyní nabízí nové grafické karty NVIDIA GeForce RTX 3070 spolu s rychlými paměťmi typu DDR4 HyperX FURY a vysoce výkonnými desktopovými procesory od Intelu a AMD, takže hráči, kteří zároveň tvoří, mají k dispozici po všech stránkách dostatečný výkon pro nejnovější hry i kreativní software. Jako nejvýkonnější herní sestava od Alienware, je Aurora k dispozici i v konfiguraci s grafickými kartami GeForce RTX 3080 a 3090 pro ty, kteří hledají ještě vyšší výkon.

S uvedením modelu RTX 3070 si grafické karty NVIDIA GeForce RTX řady 30 poprvé nachází cestu i do stolních počítačů Dell XPS Desktop Special Edition a G5 Gaming Desktop. Kreativním uživatelům, kteří zároveň rádi hrají hry, je určený XPS Desktop Special Edition s minimalistickým, avšak elegantním designem, optimalizovaný pro tvorbu obsahu v rámci programu NVIDIA RTX Studio. Stolní počítač G5 Gaming Desktop je všestranná sestava pro hry, práci, studium či sledování online TV. Hráčům, kteří chtějí za své peníze získat maximum, nabízí vynikající poměr užitku a ceny.

O společnosti Dell Technologies

Dell Technologies pomáhá organizacím a jednotlivcům budovat svoji digitální budoucnost, transformovat způsob, jakým pracují, žijí a hrají. Společnost poskytuje a dodává zákazníkům nejkomplexnější a nejinovativnější portfolio technologií a služeb, aby dokázali úspěšně konkurovat v dnešní éře dat.