Co je váš zamilovaný hit? Nažhavte svůj valentýnský playlist se speciální nabídkou Huawei

Na den svatého Valentýna lze naštěstí i za současných okolností nachystat příjemné překvapení pro svou drahou polovičku. Večeře při svíčkách, květiny nebo playlist nejromantičtějších písní zaručeně zpestří tento sváteční den. Jako důkaz lásky můžete svému partnerovi věnovat také speciální dárek, díky kterému zůstane vzpomínka na společně strávený den dlouho zarytá v srdci. Společnost Huawei připravila na Valentýna speciální slevy například na bezdrátová sluchátka FreeBuds Pro, díky last-minute slevové akci navíc kromě jiného koupíte MateBook X Pro o téměř 20 tisíc korun levněji!

Nejkrásnější milostné písně vám pomohou vytvořit romantickou atmosféru i v pohodlí vašeho domova. Vydařeného valentýnského rande docílíte i bez večeře při svíčkách v luxusní restauraci. Místo toho se můžete vyšvihnout svým kulinářským umem přímo doma, a nebude lepšího pomocníka než romantického hudebního podkresu. 

Kombinace lahodného jídla a působivé hudby udělá z vašeho obýváku či kuchyně hnízdečko lásky. A pokud strávíte den svatého Valentýna odděleně, poslechem společné oblíbené písně si navodíte nezapomenutelnou náladu, která vám připomene všechny krásné zážitky.

Playlist místo nosičů

Pokud jste vyrůstali v 80. nebo 90. letech, pamatujete doby, kdy se muzika přehrávala jen pomocí vinylů, kazet nebo později CD. Všechny mohou být i dnes ideálním romantickým dárkem (pokud máte techniku potřebnou k přehrávání daných nosičů), nenabízejí však tolik variability a prostoru pro vlastní kreativitu jako současné trendy.

Sestavit vlastní mix, kterým se trefíte přesně do nálady a vkusu svého partnera, zvládnete několika rychlými a jednoduchými kroky s pomocí streamovacích hudebních aplikací. Jednou z nejoblíbenějších je Deezer, který je k dispozici v Huawei AppGallery, obsahující 56 milionů skladeb. S tak úchvatným výběrem je jedno, jestli váš miláček poslouchá vážnou hudbu, rap, metal nebo mix všeho. S aplikací Deezer sáhněte do kteréhokoliv žánrového šuplíku a vykouzlete playlist, kterým své drahé nebo drahému vyrazíte dech.

Jak vytvořit nezapomenutelný playlist?

Nejlepší mix hudby si musíte promyslet a naplánovat. Vyzkoušejte několik přístupů:

  • Vyberte si náladu
    Hlavním tématem playlistu může být obecně láska, ovšem existuje mnoho způsobů, jak ji propojit s hudebními hity. A to je potřeba zvážit hned na začátku, abyste se vyhnuli následnému přepínání mezi písničkami a nervózního vyčkávání, co zazní dál.

Proto přemýšlejte o atmosféře jednotlivých skladeb. Třeba budete chtít celý playlist udržet poklidný a elegantní – v takovém případě to bude ideální volba pro dlouhou romantickou večeři. Zkuste budovat napětí – začněte s pomalými písněmi a zrychlete tempo, které vás přivede k tanci. Nebo začněte s velkou vášní a nakonec emoce postupně uklidňujte.

  • Zvolte skladby, které něco znamenají

Ideální je mix vašich oblíbených písniček se songy důležitými pro vaši drahou polovičku. Zkombinujte novinky s osvědčenými peckami, které dobře znáte a dobře vystihují váš vztah. Ať už sestavíte jakýkoliv playlist, každý jeho dílek by měl zapadat do vzkazu, který chcete své lásce sdělit.

  • Rozjeďte to!

Kdo řekl, že se romantický playlist musí skládat jen z pomalých ploužáků? Třeba jste se dali dohromady na metalovém festivalu a hutné riffy vám tak přinesoou mnohem víc emocí než pomalé balady. Jiný pár se třeba naopak poprvé potkal na diskotéce, která ožila nečekaným hitem, na který si dnes už vzpomene málokdo. Zkrátka co pár, to vlastní „hymna“.

  • Nesahejte jen po největších hitech

Existuje spousta evergreenů, které se hodí do každého playlistu, jenže v tomto případě vaším úkolem není sestavit „Ultimátní valentýnský mix“. Dejte si záležet na osobitém výběru, při jehož poslechu váš partner pozná, že je to výběr čistě pro něho. Takže zapomeňte na kopírování všemožných klišé a vytvořte playlist, na který vy ani vaše drahá polovička nezapomenete.

Nepřestávejte Valentýnem

Udělejte ze skládání playlistů tradici vašeho vztahu. Existuje totiž celá řada příležitostí, kdy se můžete blýsknout originálním hudebním doprovodem. Má váš partner rád cvičení nebo běhání? Vytvořte mix, který vás společně nakopne k překonání osobních rekordů při společném běhu. Nebo si vyberte činnost, kterou spolu rádi provozujete doma a zpříjemněte si ji zábavným playlistem, který podtrhne vaši náladu. 

Další možností je zpestřit si stereotypní týden na home office speciálním hudebním mixem pro každý den. Užijte si třeba středeční večer v tanečním rytmu, v neděli si dopřejte trochu romantiky s pomalými songy.

Premiéra seznamu skladeb

Ať už budete poslouchat valentýnský playlist společně, nebo na dálku, správná hudba vám rozhodně zpříjemní svátek lásky, který by nemělo nic narušit. O nerušený zážitek se postarají sluchátka Huawei FreeBuds Pro s dynamickým potlačováním okolního ruchu (ANC), díky kterému umí rozpoznat zvuky a odpovídajícím způsobem přepínat mezi různými režimy potlačení šumu, aby poskytovaly ještě působivější zážitek z poslechu.

Ať už se váš seznam skladeb skládá z romantických balad, orchestrální symfonie nebo bujarých popových písní, Huawei FreeBuds Pro vám díky svému přizpůsobení tvaru uší a špičkové kvalitě zvuku umožní poslouchat hudbu jako ve studiu. Propracované basové zařízení poskytuje zvuk hlasitější, silnější a údernější. Sluchátka FreeBuds Pro jsou navíc snadno párovatelná s jakýmkoliv chytrým telefonem, ať už s operačním systémem Android, nebo iOS.

FreeBuds Pro pořídíte s řadou dalších produktů ve speciální valentýnské akci společnosti Huawei. Ta navíc přichází s last-minute slevovou akcí – sluchátka Huawei FreeLace pořídíte za 999 korun (původně 1 999,-), chytré hodinky Watch GT za 2 499.- (původně 3 499,-) a počítač MateBook X Pro za úžasných 29 999,- (místo původních 47 999,-). Akce platí od 12. do 14. února.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 33letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.