Bohemia Interactive vydává nové DLC pro Arma 3 „Art of War“. Výtěžek z něj poputuje na konto Mezinárodního výboru Červeného kříže

Praha, 23. února 2021 – Vývojáři z největšího českého herního studia Bohemia Interactive oznamují vydání nového rozšíření pro jejich vojenskou simulaci Arma 3. 100 % výnosů z prodeje nového DLC s názvem Art of War poputuje na charitativní účely, konkrétně na konto Mezinárodního výboru Červeného kříže (ICRC), který pomáhá obětem ozbrojených konfliktů po celém světě.

Mezi hlavní novinky DLC Art of War patří virtuální umělecká výstava (Showcase Art of War). Její návštěvníci si mohou prohlédnout nejzajímavější díla, která vzešla z nedávné komunitní soutěže. Ve virtuální galerii nechybí ani výběr těch nejpovedenějších screenshotů od talentovaných herních fotografů. Nové rozšíření do hry přidává také singleplayerovou misi (Showcase Cultural Property), ve které mají hráči za úkol zachránit cenné umělecké artefakty, ukradené během zuřícího válečného konfliktu. 

DLC do základní hry přidává i nové kusy oblečení, výbavy a objekty inspirované světem umění, stejně jako sérii unikátních Steam achievementů.  

Trailer k novému DLC můžete zhlédnout zde.

V rámci dlouhodobé spolupráce mezi studiem Bohemia Interactive a Mezinárodním výborem Červeného kříže vznikla v minulosti charitativní DLC Arma Laws of War nebo Make Arma Not War, díky kterým se na dobrou věc podařilo doposud vybrat již 176 667 USD.

Cena a dostupnost

Rozšíření Arma 3 Art of War Charity Pack je nyní dostupné na platformě Steam za základní cenu 1.99 EUR. Hráči, kteří chtějí na dobrou věc přispět ještě významněji, mohou DLC zakoupit za volitelnou cenu 4.99 respektive 9.99 EUR (všechny 3 verze nabízí stejný obsah). Po ukončení sbírky (později v roce 2021) bude rozšíření Art of War k dispozici všem vlastníkům základní hry Arma 3 zdarma.

V rámci podpory nového DLC běží na Steamu také slevová akce na základní hru Arma 3 a všechna její DLC. Slevy se pohybují od 50 do 75 % a platí až do 1. března 2021.

Arma 3 zůstává populární i 8 let po vydání

Vojenská simulace Arma 3, vydaná v roce 2013, zůstává nadále populární mezi příznivci po celém světě. V hodnocení hráčů na platformě Steam má Arma 3 na kontě 90 % pozitivních hodnocení (z více než 130 000 uživatelských recenzí), 80 000 jednotlivých položek vytvořených hráči na Steam Workshop, přes 100 000 registrovaných komunitních skupin a průměrnou herní dobu na jednoho hráče přes 150 hodin. Každý měsíc si Arma 3 zahraje přes půl milionu hráčů.

Hlavní novinky v DLC Arma 3 Art of War přehledně

Rozšíření Art of War přinese nejen placený obsah. Některá vylepšení přibudou do základní hry časem zdarma.

Prémiový obsah pro majitele DLC Art of War

  • Nová singleplayerová mise „kulturní dědictví“.
  • Společenský oblek v různých barevných kombinacích.
  • Přehlídková uniforma a čapka.
  • Civilní batoh.

Obsah zdarma pro všechny majitele Arma 3

  • Virtuální galerie Art of War.
  • Trička s uměleckými motivy.
  • Předměty z prostředí uměleckých galerií.
  • Rakve, vzpomínkové fotografie, složené vlajky a další předměty k uctění památky padlých.

Sledujte také naše další komunikační kanály

Internet, web, website, site icon - Download on IconfinderWebové stránky
Aplikace Facebook dostává redesign, mění ikonu i Messenger | ApplištěFacebook
Twitter
Youtube Icon Flat - Icon Shop - Download free icons for commercial useYouTube
LinkedIn

O Mezinárodním výboru Červeného kříže

Pomáháme ze všech sil lidem zasaženým ozbrojeným konfliktem a jiným násilím po celém světě. Spolu s našimi partnery z Červeného kříže a Červeného půlměsíce chráníme jejich životy, důstojnost a zmírňujeme jejich utrpení. Rovněž se snažíme zabránit nespravedlnostem díky prosazování a posilování humanitárního práva a jeho principů. Další informace najdete na www.icrc.org.

O herním studiu Bohemia Interactive

Bohemia Interactive je největší herní studio v ČR, založené v roce 1999. Jeho portfolio tvoří série vojenských simulací ARMA pro PC, průkopnický online survival DayZ pro PC a konzole, kreativní platforma Ylands pro PC a mobilní zařízení a free to play akce Vigor pro Xbox One, Playstation a Nintendo Switch. Bohemia Interactive si zakládá na úzké a dlouhodobé spolupráci s komunitou, tvorbě her i platforem s dlouhou životností i vývojářskou podporou, ale hlavně na hledání novátorských řešení při vývoji a vydávání nových titulů. Bohemia Interactive je členem Asociace českých herních vývojářů a sama se vlastními aktivitami podílí na rozvoji a zlepšování podmínek pro vývoj her v ČR.