Chytré hodinky WATCH GT 2 Pro nyní umí odpovídat na SMS

Společnost HUAWEI otevřela ekosystém chytrých hodinek WATCH GT 2 Pro aplikacím třetích stran. Díky tomu je nyní možné přímo z nich rychle odpovídat na příchozí SMS zprávy s pomocí emotikonů a přednastavených stručných odpovědí. Do hodinek a na mobilní HMS telefon je pouze potřeba nainstalovat aplikaci Mood Messenger, která nahradí nativní způsob přijímání a odesílání zpráv v telefonu. 

Mood Messenger pro telefon najdete v AppGallery, verzi pro hodinky lze stáhnout přímo v aplikace Huawei Health. Mood zatím na hodinkách nabízí pouze přednastavené odpovědi v angličtině (typu: ano, ne, promluvíme si později, vše v pořádku, atd.), ale to se do budoucna jistě změní. Emotikony jsou navíc srozumitelné bez ohledu na jazyk. 

Aplikací vytvořených přímo pro chytré hodinky WATCH GT 2 Pro neustále přibývá. Nejnovějším přírůstkem je například i celosvětově úspěšná česká fitness aplikace Fitify Workouts. Po spárování s telefonem vám zaručí, že vybrané cviky budete v rámci tréninku provádět přesně tak, jak to má být.

Hodinky kromě toho samozřejmě celou aktivitu zaznamenávají a vyhodnocují (včetně VO2max). O své fyzické kondici tak máte vždy aktuální přehled.

Ke stažení do hodinek jsou drobné logické hříčky na ukrácení dlouhé chvíle, ale i užitečné nástroje jako je kalkulačka, aplikace pro poslech internetových rádií, nejrůznější časovače, atd. 

“Společnost HUAWEI své chytré hodinky WATCH GT 2 Pro neustále vylepšuje prostřednictvím pravidelných aktualizací firmwaru. Zařízení tak nyní nově umí například kontinuálně měřit okysličení krve, lze jej zabezpečit číselným kódem a další novinky se chystají. Aplikace třetích stran jsou pak další možností, jak si může uživatel své WATCH GT 2 Pro přizpůsobit přímo na míru,” vysvětluje CTA a PR Manager společnosti Huawei Jan Kužník.