Nový hráč na poli řešení chytrých domácností. Na českém trhu startuje nová značka Tesla Smart

Praha, 17. března – Společnosti Witty Trade a TESLA přinášejí na náš trh zbrusu novou divizi produktů chytré domácnosti Tesla Smart.  Značka je oficiálním rozšířením produktového portfolia tradiční české společnosti TESLA. Řada Tesla Smart se ze začátku zaměří na kamerové systémy, produkty pro domácí mazlíčky nebo kategorii péče o vzduch a později své portfolio rozšíří o produkty pro komplexní vybavení domácnosti. 

Společnosti Witty Trade, distributor mobilních telefonů a chytrých zařízení konceptu Internet of Things (IoT), a společnost TESLA, technologický pamětník na českém trhu, společně stojí u zrodu nové produktové řady značky TESLA, Tesla Smart. Tesla Smart je zaměřená na produkty chytré domácnosti

Za prvotním nápadem stojí zakladatel a CEO společnosti Witty Trade Viktor Hajíček. „Chtěl jsem českým zákazníkům přinést něco nového. Koncept chytré domácnosti je teď často pojmem neuchopitelným, neznámým, nesrozumitelným a možná i nedostupným. To chceme právě změnit. Naším cílem je, aby se chytrá domácnost stala běžnou součástí všech domovů a aby usnadňovala život všem, bez ohledu na jejich zájmy či možnosti. Chytrá domácnost není žádná věda,“ říká k nové značce.

Tesla Smart je oficiálně novou produktovou řadou tradiční společnosti TESLA, která tím rozšiřuje své portfolio, modernizuje ho a chce tak jít naproti potřebám moderní doby. „Samozřejmě nasloucháme svým zákazníkům a sledujeme i jejich potřeby. Když se tedy otevřela možnost spolupráce v rámci systémů chytré domácnosti, nebylo to těžké rozhodování. Jsme rádi, že si teď pod značkou Tesla Smart mohou zákazníci pořídit produkty, které odpovídají dobovým požadavkům a trendům,“ komentuje Ing. František Hála, generální ředitel společnosti TESLA. 

Tesla Smart se ve svém portfoliu zaměří na produkty, které lze snadno implementovat do téměř jakékoli domácnosti. Produkty je možné využívat samostatně, dohromady však tvoří ucelený systém chytré domácnosti ovládané přes jedinou aplikaci

Devízou značky Tesla Smart jsou společně s kvalitou a dostupností nejen čisté linie a moderní design, ale také kompletní český původ značky. „Tesla Smart je ryze českou značkou. Tady vznikla a tady sídlí. Má kompletní české zastoupení a také původní a kompletně českou aplikaci,“ dodává Viktor Hajíček k výsledkům spolupráce s tradiční TESLOU.  

Tesla Smart vstupuje na trh s chytrými kamerovými indoor/outdoor systémy, s dětskou chůvičkou v hravém designu nebo s PET produkty, mezi kterými jsou chytré krmítko a fontána, které se postarají o pravidelnou stravu domácích mazlíčků. V dubnu pak do prodeje vstoupí čističky vzduchu a v následujících měsících také zvlhčovače a odvlhčovače vzduchu

Tesla Smart dbá na vysokou kvalitu svých produktů, zároveň však nastavila jejich ceny tak, aby byly tyto produkty, a tím i chytrá domácnost, dostupné opravdu všem. 

Vybrané produkty už jsou k sehnání u vybraných partnerů.

O značce Tesla 

Značka Tesla Smart byla založená v roce 2020 a zaměřuje se na technická řešení chytré domácnosti. Jejím cílem je, aby se chytrá domácnost stala běžnou součástí domovů, ať už se jedná o byty, domy, nebo chaty. Tesla Smart chce produkty chytré domácnosti zpřístupnit široké veřejnosti, a to jak fakticky, tak i z hlediska povědomí. V současné době funguje na českém trhu. Ve svém portfoliu se zaměřuje na kamerové systémy, chytré produkty pro domácí mazlíčky nebo produkty z kategorie péče o vzduch.