Společnost TP Vision je oficiálním partnerem týmu Jumbo-Visma

Partnerství potvrzené minimálně na nejbližší tři roky s jedničkou profesionální cyklistiky týmem rychlostního bruslení umožní vzájemné sdílení know-how. Jeho součástí bude prezentace a testování nových sportovních sluchátek Philips

Praha, 18. března 2021 – Profesionální cyklistický a rychlobruslařský tým Jumbo-Visma uzavřel oficiální partnerství se společností TP Vision. Partnerství umožní sdílet vzájemné zkušenosti a zároveň poslouží k propagaci speciálních sportovních sluchátek Philips. 

V rámci partnerství bude 60 sportovců z týmu Jumbo-Visma testovat sportovní sluchátka Philips, dávat zpětnou vazbu na jejich zlepšení a zároveň budou sportovci fungovat i jako profesionální ambasadoři této značky. 

Téměř třetina všech aktivních sportovců používá během svého výkonu sluchátka. Výhody modelů dedikovaných přímo na sport se tak dostávají do popředí, především u true wireless modelů. 

Philips Audio se chce stát lídrem v oblasti sportovních sluchátek a nedávno uvedl nové sportovní modely, které vynikají pohodlím, odolností, skvělým a bezpečným zvukem a hygienickými prvky. 

Prvním produktem ze sportovní řady bude vlajková loď A7306. TWS sluchátka ocení členové týmu Jumbo-Visma především kvůli pohodlnému nošení, kvalitě zvuku a extra dlouhé výdrži baterie pro ještě delší tréninky. 

Martijn Smelt, Chief Marketing Officer TP Vision Europe, komentoval partnerství takto: „Našli jsme fantastickou synergii mezi sportovními sluchátky Philips a týmem Jumbo-Visma. Dodáme sportovcům produkty určené pro pohodlnější, výkonnější a zábavnější sportování. Na druhou stranu oni nám mohou dodat zpětnou vazbu potřebnou pro vývoj nové generace produktů speciálně určených pro sport. Naši zákazníci si tak mohou být jistí, že dostanou sluchátka, která jsme vyvíjeli ve spolupráci s těmi nejlepšími sportovci.

Richard Plugge, CEO of Team Jumbo-Visma, je z nového partnerství nadšený: „Jsme rádi, že můžeme přivítat TP Vision jako našeho nového oficiálního partnera. Je skvělé vidět, jak si můžeme vzájemně pomáhat na poli inovací a neustálého zlepšování. Věřím, že naše spolupráce vyústí ve vývoj ideálních sportovních sluchátek.“

C:\Users\adrian.gonzalez\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\JumboVisma_TPVision_LockUp_visual_3.jpg

Pro další materiály, fotografie a videa prosím navštivte http://www.tpvision.com/press-room.html.

O společnosti TP Vision

Společnost TP Vision je silným hráčem zaměřeným na oblast vizuální digitální zábavy. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, v Brazílii, Argentině, Uruguayi, Paraguayi a vybraných státech Asie a Tichomoří. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na sofistikovanost, např. nové materiály a tenký design. Společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášely jen výjimečné televizní zážitky. S televizory Philips se TP Vision stala světovou jedničkou v oblasti prodeje hotelových televizí. TP Vision sídlící v holandském Amsterdamu je exkluzivním držitelem licence značky Philips TV ve všech zmíněných státech. Společnost je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD se sídlem v Číně. Společnost TPV Group dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí a logistickou efektivitou. TP Vision zaměstnává okolo 2 000 lidí na několika místech po celém světě.

O týmu Jumbo-Visma

Jumbo-Visma je profesionální nizozemský tým, který předvádí výkony na nejvyšší úrovni 365 dní v roce. Kombinuje cyklistiku a rychlobruslení u můžu, žen a mladých talentů. Znalosti doplňuje výkonnost. Milujeme to, co děláme. Děláme to s vášní a odhodláním. Management, trenéři, sportovci, partneři, administrativa, zdravotníci a mechanici spolupracují a sdílejí zkušenosti a odvahu k dosažení jediného cíle: společného vítězství!

Kombinací profesionálního cyklistického a rychlobruslařského týmu jsme vytvořili základ nového modelu v nizozemských týmech na nejvyšší úrovni. Náš model zahrnuje sdílení know-how, rozvoje talentů dohromady s tvrdou dřinou. V oblasti sportu stejně jako v oblasti obchodu a komunikace. Nová nejvyšší úroveň sportovní kultury je na vzestupu. Díky sportovním výkonům a skvělému přístupu propaguje holandskou slávu jako nejvyšší hodnotu. Chceme inspirovat novou generaci sportovců a fanoušků

###

Obsah tiskové zprávy odpovídá skutečnosti v době publikování, která se může s časem měnit. Všechny zmíněné ochranné známky jsou majetkem svých vlastníků. Google, Android a ostatní ochranné známky jsou majetkem Google Inc.

Pro další materiály, fotografie a videa prosím navštivte http://www.tpvision.com/press-room.html.Sledujte nás také na sociálních sítích:


Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate
Instagram: https://instagram.com/philipstvs