Scott.Weber Workspace získalo ocenění v soutěži Czech Business Superbrands 2021

Společnost Scott.Weber Workspace, která je jedničkou na trhu flexibilních kanceláří a coworkingu v Praze, byla oceněna v soutěži Czech Business Superbrands 2021 v kategorii Real Estate Management agencies / Offices & Workspace.

Nominace a volba vítězných značek probíhala v posledním čtvrtletí loňského roku, a to na základě několika kol rozhodování. Do ocenění Superbrands se firmy nemohou nominovat samy. Výchozím bodem je databáze všech registrovaných obchodních značek, která je pro tento účel zpřístupněna Úřadem průmyslového vlastnictví. Na základě obchodních výsledků následně společnost Bisnode připraví přehled všech nominovaných společností. Konečné rozhodnutí o udělení ocenění má v rukou odborná komise Brand Council.

V České republice je registrováno přibližně 1,2 milionu obchodních značek. Na začátku vyhodnocování byla vytvořena databáze 50 000 z nich. Z těch bylo následně ekonomickým scoringem vybráno přibližně 3 100 značek, z nichž 1 500 připadá na B2C segment a 1 600 nabízí B2B služby. Ocenění byla udělena 400 z nich v různých Consumer a Business kategoriích.