Unikátní novinka: motorku na sezonu je možné získat přes operák BARTH RIDE!

Pořídit si nejnovější motorku pouze na jednu sezonu, tedy na čtyři až šest měsíců. A pak ji vrátit zpět a neplatit dál už nic. Takovou unikátní možnost nabízí zcela nový BARTH RIDE, tedy letní operativní leasing na motorky. Zcela novou službu letos zavádí pardubické motocentrum patřící do skupiny Autocentrum BARTH. „Zájem o motorky a hlavně skútry každoročně roste. Proto jsme přišli s operákem BARTH RIDE, kde se za půjčení a provoz platí pouze od jara do podzimu a odpadají jakékoliv další starosti. Jde o novou a originální nabídku na našem trhu,“ prohlásil Michal Burkoň, výkonný ředitel Autocentrum BARTH. V nabídce jsou nejnovější motorky značek BMW Motorrad, YAMAHA, Vespa a Piaggio. 

Mít auto na operativní leasing je běžnou a využívanou možností. Od letošního roku se výhody této varianty přinesly také na motorky – v Autocentrum BARTH přišli s letním operákem na určitý počet měsíců. „Zážitky z letní motorkářské sezony je možné si zajistit za relativně nízké nájemné. Navíc s kompletním přihlášením, pojistkou a veškerým servisem,“ dodal Michal Burkoň z Autocentrum BARTH, které má s operativními leasingy velké zkušenosti. „Naučili jsme už skoro 10 tisíc zákazníků využívat výhod operáku na auto produktem BARTH Operák, a teď chceme být lídry v moto-operácích.

Například BMW F900R je možné si pořídit za 8 990 korun na měsíc, za stejnou cenu si zákazník může odvést Yamahu Ténéré 700. Levnější jsou skútry, kdy například Vespu Primavera 125 je možné pořídit za 4 490 korun na měsíc. „Skútry jsou v současné době velmi populární a přes operák očekáváme velký zájem o ně. Jde o velmi nízkou splátku a lidé skútr hodně využívají do práce či na víkendové výlety po okolí. Dává to obrovskou svobodu,“ tvrdil Michal Burkoň, podle kterého se v roce 2020 výrazně zvýšil zájem na půjčování motorek. „Vliv na tom měla koronavirová situace, protože se omezilo letecké cestování a lidé na motorkách procestovali republiku nebo okolní země.“ 

Podle zájmu zákazníků se uvidí, zda se BARTH RIDE rozjede také v příštím roce. „Máme v plánu vybudovat přes zimu nové prostory, zázemí, servis a prodejnu ojetých motorek. Počítáme s tím, že bychom v roce 2021 poskytli 50 až 70 operáků na motorky,“ dodal Burkoň.